Een jaar geleden, 24 juni 2017, vroeg hij of ik zijn vriendin wilde zijn. Sindsdien hebben wij veel samen meegemaakt. Ik mag trots zeggen dat ik al een jaar zijn vriendin ben en sinds precies een halfjaar, 24 december 2017, ook zijn verloofde. Dat is waarom ik 12 reasons why I love him schrijf. Het zijn er natuurlijk veel meer, maar ik heb er twaalf uitgekozen, omdat we twaalf maanden samen zijn.

1 He is such a gentleman.
Nee echt, je kent die jongens wel in films die deuren voor hun vriendin open houden enzo. Hij doet dat. Hij houdt mij zelfs vast als ik van de trap af loop zodat ik niet val (misschien meer omdat ik gewoon onhandig ben, maar toch, it’s sweet). Maar ook al hebben we een discussie of ruzie, na een jaar samen te zijn heeft hij nog geen een keer niet de autodeur voor mij open gehouden.

2 He is always there for me.
Wat er ook aan de hand is hij zal mij niet laten vallen. Als er iets is staat hij voor mij klaar en zal hij mij helpen waar dit mogelijk is. Zelfs als hij zich zelf niet super voelt zal hij er voor mij zijn zodat ik mij beter voel.

3 Best advice ever!
Aangezien ik best impulsief ben en vaak positief en/of te makkelijk denk is het best fijn dat Marcin slim is en ook de andere kant van iets bekijkt. Zo kan ik dingen en situaties ook van andere kanten zien en mijn mening/actie hierop aanpassen

4 HE CAN COOK.
Hij kan echt heel lekker koken. Wat overigens naast super lekker ook super handig/fijn is. Waarschijnlijk heb ik hem dat nog niet vaak genoeg verteld, maar hij heeft nog nooit iets verpest of aan laten branden tijdens het koken. En het smaakt ook altijd goed 🙂

5 His smilee…. andd mine ?
Ja ik weet niet wat ik hierover moet zeggen. Zijn lach is gewoon zo leuk. Ik zie niets liever dan dat. His smile is just perfect.Ja, als we het toch over lachen hebben.. Marcin probeert mij altijd op te vrolijken. Als ik even sip kijk of wat dan ook doet hij er alles aan om mij op te vrolijken. En daarbij haalt hij van alles uit dekast. Gekke uitspraken, bewegingen, geluiden of acties.

6 Even when he is mad at me he will always show me he loves me/he cares about me.
Wanneer we een discussie hebben gehad of er is iets gebeurd zal hij ondanks dat hij het niet wilt mij alsnog (indirect) laten zien

7 He still gives me butterflies.
Sinds de eerste keer dat ik hem zag maakt hij mij nog steeds ontzettend gelukkig en laat hij mij keer op keer speciaal voelen. Elke aanraking geeft mij nog steeds een verliefd gevoel.

8 I can listen all day to you.
Elk verhaal, elk geluidje. Zijn stem is gewoon perfect. Ik vind het fijn om naar zijn verhalen te luisteren. Vooral als hij iets vertelt met enthousiasme, dan krijgt hij een lach op zijn gezicht en kijkt hij gelukkig. Verhalen over de dingen die hij meemaakt vind ik het leukst. Hier kan hij zelf het hardste om lachen…

9 He loves the same things as me.
Nee, het is geen grapje. Alle dingen waar hij van houdt, wat hij leuk vind om te doen dat vind ik ook leuk of daar hou ik ook van. We vinden het bijvoorbeeld allebei leuk om een dagje ergens heen te gaan samen. Een dierentuin, een gamehal, een pretpark… Zolang het maar gezellig samen is.

10 He knows so much.
Soms vraag ik me af waar het niet iets vanaf weet. Hij weet zoveel. Wat overigens heel handig is, zo hoef ik google niet constant bij de hand te hebben 😉

11 His enthusiasm.
Als hij iets heeft wat hij echt leuk vind. Zoals toen we naar Gamestate waren, als hij een spel doet die hij erg leuk vind, als hij iets in de winkel ziet liggen wat hij vroeger ook had toen hij klein was, als hij misschien net een tikje teveel alcohol op heeft, als hij een spelletje speelt en al die andere grote en kleine dingetjes die hem blij maken. Zijn enthousiasme maakt mij elke keer weer (glim)lachen.

12 He is such a hottie.
Okee, girls. Don’t touch him, maar nee echt. Hij is echt super leuk, wat betreft innerlijk maar ook wat betreft uiterlijk. Met zijn kuiltje in zijn kin, zijn leuke gezicht en zijn mooie tanden. Zijn kledingstijl (als je werkkleding niet meetelt :p) is super leuk, zijn sieradenkeuzes zijn perfect (Kijk maar naar mijn verlovingsring bovenaan de pagina, how cute is it ?). Okee, hier kan ik nog wel een paar uur over doorgaan. But, hij is gewoon WAUW !

(Ohja, zie dit niet als 12 slijmerige redenen of redenen waarom je hem van mij af moet pakken :p He is mine !)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestellingen van zondag (22/7) tot zondag (29/7) worden pas op maandag (30/7) verzonden ! Gratis verzending vanaf €12,50 binnen Nederland Sluiten

%d bloggers liken dit: