• Apps,  Tips & Tricks

  Online agenda of papieren agenda ?

  Een online agenda op je telefoon... Altijd en overal afspraken maken, je agenda bijwerken of je agenda synchroniseren. Veel handiger en uitgebreider en je kunt hem overal openen. Op je laptop, computer, tablet en smartphone. Maar wat kan je er nu precies mee en is dit nu echt handiger ?

 • Drs Leenarts to the rescue giveaway
  Beauty

  Leven met een gevoelig huidje (Giveaway)

  Zelf heb ik een hele gevoelige huid. Na veel zoeken heb ik gevonden welke merken shampoo, douchegel en zonnebrand ik kan gebruiken voor mijn huid zonder rode vlekken of bultjes te krijgen. Vaak gebruik ik de producten waar weinig tot geen toegevoegde stoffen inzitten. Van drs. Leenarts mocht ik een aantal van hun producten uittesten.

 • Uzuma thee detox en Slim
  Drinks

  Uzuma tea

  Van Uzuma mocht ik twee van hun soorten thee uitproberen. Uzuma is een webshop die verschillende soorten thee en voedzame juices verkoopt. Hun juices zijn zo voedzaam, dat het drinken van een flesje juice van 240ml gelijk staat aan het eten van meer dan 1 KILO groente en fruit! Ze persen hun sappen via hun eigen ontwikkelde manier waardoor de juices dus 100% rauw, vers, langzaam koud geperst sap, tot de rand gevuld met puur natuur en een zuivere smaak.

 • My life

  Tour d’Eiffel op canvas

  Op dit canvasdoek zie je de prachtige 'Tour d'Eiffel' of ook wel Eiffeltoren genoemd. Als kind vond ik deze Franse toren altijd al heel indrukwekkend. Maar dit is toch wel echt een hele speciale foto die bij ons aan de muur hangt. Deze foto is namelijk gemaakt op de dag dat Marcin mij ten huwelijk vroeg BOVENOP die prachtige Eiffeltoren.

 • Wijn cadeau ; mamadrinktwijn.nl
  Drinks

  Een écht (wijn)cadeau !

  Herken je dat ? Op zoek zijn naar een cadeautje voor iemand maar weet je eigenlijk niet wat je moet geven ? Zelf vind ik geld of een fles wijn een beetje te “gewoon” om te geven. Ik wil altijd iets geven wat de ander ook erg leuk vind, maar dit is soms nog best lastig. Maar Lonneke van mamadrinktwijn.nl heeft daar dé oplossing op bedacht !  Van mamadrinktwijn.nl ontving ik deze superleuke wijnetiketten. Allemaal met een ‘wijntintje’. Voor een cadeautje of wanneer er visite komt vind ik dit een super leuk idee. Op deze manier is een fles wijn een persoonlijk cadeau zonder dat je er veel geld aan…

 • Mini chocolate bites Lidl Raspberry-coconut/Toffee
  Snacks

  Mini Chocolate Bites

  Bij de Lidl kocht ik gisteren deze doosjes met mini chocolate bites. De smaken die ik meegenomen heb zijn Framboos-Kokos en Toffee. Ze zagen er zo leuk (én lekker) uit dat ik ze niet kon laten liggen. Ook leuk voor een verjaardag, bij een high tea of gewoon lekker voor tussendoor !