Vorige week maandag waren mijn vriend en ik allebei vrij en zijn we samen een dagje weggeweest. We wilden al een tijdje graag naar RD Classics in Emmerich. Voor ons is het niet eens een uur rijden, dus de reistijd viel reuze mee. RD Classics is een showroom met allemaal Amerikaanse Oldtimers en laten we hier nu allebei dol op zijn !

Ze hebben echt allerlei verschillende kleuren en modellen oldtimers, maar ook de showroom zelf was geheel in Amerikaanse stijl. Dit maakte het plaatje compleet, dit vond ik zelf super leuk.

Hieronder een klein kijkje in de showroom.

  • RD Classics (Amerikaanse oldtimer), Emmerich

Daarna zijn we naar een kasteel geweest in ’s Heerenberg (NL, net tegen de Duitse grens). Maar we hadden er niet aan gedacht dat het maandag was en dit kasteel gesloten kon zijn, oopss. Dus we hebben daar even buiten gekeken. Buiten vond ik het er ook al heel mooi uitzien. Wie weet gaan we in de toekomst wel terug om de binnenkant te bekijken.

Daarna zijn we naar Kleve (DE) gereden. Hier komen wij wel vaker en ook hier hebben we door de gezellige winkelstraat een rondje gelopen. We zijn daar naar bakkerij Heicks & Teutenberg geweest. Daar hadden ze echt heerlijke Mohnkuchen en Nutellabällchen. Heerlijk ! Vooral de Nutellabällchen zijn een echte aanrader voor de (natuurlijk) nutella/chocolade fans. Ik vond het zelf een beetje lijken op een oliebol met nutella vulling. Klik hier voor de recepten van de Nutellabällchen & de Mohnkuchen

  • Kasteel Huis Bergh 's Heerenberg (klik voor website+locatie)

5 thoughts on “Even weg – Emmerich & Kleve – Amerikaanse Oldtimers, gesloten kastelen en Nutellabällchen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending vanaf €12,50 binnen Nederland Sluiten

%d bloggers liken dit: