COPYRIGHT

Als je een blogpost of artikel van mijn blog en website wilt gebruiken is dit toegestaan, zolang er gelinkt wordt naar mijn blog of website. 

Wil je een foto van mijn website of instagramaccount gebruiken. Neem dan van te voren even contact met mij op, wellicht kan ik je dan ook voorzien van een foto met een betere resolutie.

Bent u van mening dat ik afbeeldingen gebruik die niet mijn eigendom zouden zijn, maar van jouw blog of bedrijf zouden zijn ? Neem dan contact met mij op, dan pas ik dit direct aan.

AFFILIATE LINKS

Op Inspiration NL zal je regelmatig een affiliate link vinden. Met deze link wordt u privacy niet aangetast. Als u of een andere bezoeker via de link die ik geplaatst heb iets koopt, dan zal ik hier een klein percentage van ontvangen. Dit zal voor u geen extra kosten meebrengen. Deze ontvangen percentages helpen mij om mijn blog te behouden en eventueel te verbeteren. 

SAMENWERKINGEN

Door het aantal volgers en bezoekers is mijn blog een goede mogelijkheid om uw product of merk te promoten. Dit kan door middel van een productreview, een advertorial of een banner op mijn blog. Heeft u een ander idee dan mag u dit ook altijd aan mij laten weten. Voor meer informatie en voor contact kunt u terecht op mijn samenwerkingen pagina.

Graag contact opnemen voordat producten of pakketten opgestuurd worden. Ik ben niet verplicht om niet overeengekomen producten te promoten of op enige weg aan mijn volgers of lezers te tonen.

Wat persberichten betreft zijn de laatste nieuwtjes, uitnodigingen voor events en persberichten altijd welkom. Ik geef wel altijd een eerlijke mening over het product.

Onder de posts waarvoor ik een vergoeding heb gekregen zal ik dan ook vermelden dat ik deze heb ontvangen. Dit zal je herkennen door bijvoorbeeld een hashtag als: #spon, #gekregen of #influencer