• My life

  Tour d’Eiffel op canvas

  Op dit canvasdoek zie je de prachtige 'Tour d'Eiffel' of ook wel Eiffeltoren genoemd. Als kind vond ik deze Franse toren altijd al heel indrukwekkend. Maar dit is toch wel echt een hele speciale foto die bij ons aan de muur hangt. Deze foto is namelijk gemaakt op de dag dat Marcin mij ten huwelijk vroeg BOVENOP die prachtige Eiffeltoren.

 • Us/our life
  My life

  Even voorstellen…

  Wat leuk dat je een kijkje op Inspirationnl.com neemt ! Ik zal me even voorstellen… Mijn naam is Joanne. Ik ben opgegroeid in Woerden, maar woon nu met mijn lieve verloofde Marcin in Heerewaarden. Over hem zullen jullie vast nog veel vaker een blog lezen en hopelijk in 2019 ook foto’s en verhalen zien van onze bruiloft. Hoe oud ben ik en wat heb ik bereikt ? Ik ben 20 jaar en ben op dit moment fulltime aan het werk. Ik heb op de middelbare school een VMBO-T diploma behaald en heb daarna een MBO opleiding Onderwijsassistent gevolgd. Na een jaar te zijn gestart op het HBO Social Work heb…

 • Job search, sollicitation tips - Baan zoektocht sollicitatie tips
  My life,  Tips & Tricks

  Werk – 6 sollicitatietips

  Afgelopen maanden ben ik erg druk geweest met solliciteren. Het verliep lang niet zo vlekkeloos als mijn vorige banen waarvoor ik gesolliciteerd had. Toen werd ik binnen een week, na mijn cv en motivatie verzonden te hebben, aangenomen.

 • oude radio's
  Home,  My life,  Tips & Tricks

  De Bazaar Beverwijk

  Tweede paasdag ben ik samen met mijn verloofde naar de Bazaar in Beverwijk geweest. Deze bazaar is vergelijkbaar aan een bazaar in Turkije, of ook wel een overdekte markt. Je vindt er echt werkelijk alles. Van fruit tot vlees, sieraden, (nep) merkkleding en schoenen, elektronica, antiek, games, speelgoed... Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het er vinden !

 • ArtNaturals Oils difusser
  Beauty,  My life

  About me – ArtNaturals Bluetooth Diffuser & oils

  Afgelopen week heb ik de Bluetooth Diffuser van ArtNaturals uitgeprobeerd. Er zitten geweldig veel voordelen aan dit apparaat ! Deze diffuser verspreidt een lekker geurtje door je huis in no time. Met maar een paar druppeltjes van de oliën van ArtNaturals en ongeveer 400 ml water kan het apparaat 1 tot 6 uur een geurige, koude mist (veilig voor kinderen & huisdieren) door je huis verspreiden. Zelf heb ik ervaren dat het programma van 1 uur al genoeg is om je huis te omgeven in een lekker ruikend geurtje. Er zijn verschillende oil diffusers te verkrijgen. Ze bestaan met bluetooth functie, zonder bluetooth functie, in verschillende kleuren en zelfs met…