Snacks

Mini Chocolate Bites Framboos-Kokos en Toffee

Mini chocolate bites Lidl Raspberry-coconut/Toffee

Bij de Lidl kocht ik gisteren deze doosjes met mini chocolate bites. De smaken die ik meegenomen heb zijn Framboos-Kokos en Toffee. Ze zagen er zo leuk (én lekker) uit dat ik ze niet kon laten liggen. Ook leuk voor een verjaardag, bij een high tea of gewoon lekker voor tussendoor ! 

 

Framboos-Kokos
Als eerste vind ik ze er super vrolijk uitzien. Bovenop liggen stukjes gedroogde framboos. De laag eronder is van witte chocolade met een lichte kokossmaak en de onderste laag is chocolade met een frambozen smaak. Ze hebben geen vulling, maar dit miste ik ook zeker niet.

Framboos-Kokos (Lidl)

Ik vond ze erg lekker, maar de kokos smaak kwam niet echt naar voren doordat framboos een hele sterke smaak heeft. Voor een echte frambozen liefhebber is dit dan ook zeker een aanrader. Maar de kokossmaak mis ik wel in het chocolaatje. Van mij had deze iets meer naar boven mogen komen. Ondanks dat ik dat miste vond ik de chocolaatjes erg lekker.

Aangezien Marcin en ik dol zijn op framboos en witte chocolade waren ze zo op. Ze krijgen van mij een Go. 

(Kan) bevatten:sporen van gluten bevattende granen, ei,pinda’s, sesamzaad bevatten, melkpoeder, melkeiwitten, soja en mogelijk andere noten.

   

Toffee
Deze mini chocolate bite ziet er ook super lekker uit. Bovenop de bite liggen kleine stukjes crispy toffee. Deze bite heeft daaronder een laagje van pure chocolade met als onderste laag witte chocolade.

Toffee (Lidl)

De witte chocolade proef je eigenlijk nauwelijks, maar door de combinatie van de toffee en pure chocolade is dit ook zeker niet nodig. Deze smaken zijn naar mijn mening erg lekker bij elkaar. Hierdoor miste ik de witte chocolade smaak ook niet. Ook deze bite had geen vulling. Eventueel zou een caramelvulling erbij passen, maar dit is niet persee nodig naar mijn mening.

Deze smaken combinatie vond ik erg lekker ondanks dat de witte chocolade niet echt naar voren kwam. Daarom krijgen ook deze bites een Go.

(Kan) bevatten: sporen van gluten bevattende granen, ei,pinda’s, sesamzaad bevatten, melk(poeder), soja, gerst, amandelen en mogelijk andere noten.

  

  

About Author

Wat leuk dat je een kijkje op Inspirationnl.com neemt! Ik zal me eerst even voorstellen... Mijn naam is Joanne en ik ben 21 jaar. Op deze blog zal ik mij met van alles bezig houden. Fashion, Lifestyle, mijn leven met ups én ook de downs, lekkere recepten en nog veel meer… Op instagram vind je me onder de naam @inspiration_nl

Leave a Reply

en_USEnglish
nl_NLNederlands en_USEnglish
%d bloggers like this: