Films Schermtijd Tips & Tricks

The Best of Me (2014)

the best of me (2014)

Genre : Comedie | Mysterie
Duur : 117 minuten
Hoofdpersonen : Amanda (Liana Liberato & Michelle Monaghan) & Dawson (Luke Bracey & James Marsden)
Op Netflix : Ja

A pair of former high school sweethearts reunite after many years when they return to visit their small hometown – IMDB

Dawson en Amanda waren verliefd op elkaar op de middelbare school, voor hen een gouden periode uit hun leven. Eenentwintig jaar later ontmoeten ze elkaar door toeval weer. Dawson verklaart opnieuw zijn liefde aan haar, maar ze wijst hem af omdat ze intussen getrouwd is en een kind heeft. Dawson red de zoon van Amanda.

Hoe vaak ik deze film ook gezien heb. Het is en blijft een goede zwijmelfilm. Het op een boek gebaseerde verhaal gaat over een meisje die verliefd word op een jongen die uit een andere soort wereld komt als haar. Haar ouders zijn rijk, zijn vader is een crimineel. Helaas gaan Dawson en Amanda na een tijdje uit elkaar, maar wanneer een gemeenschappelijke vriend van hun overlijd na heel wat jaren komen ze elkaar weer tegen. Zal het net zo zijn als toen ?

Genre is passend
Verhaal
Acteerwerk
Aanrader
Totaal
Gemiddelde

Genre is passend
1
Verhaal
1
Acteerwerk
1
Aanrader
1
Totaal
1
Gemiddelde
 yasr-loader

Lees nu ook… Dead to me

About Author

Wat leuk dat je een kijkje op Inspirationnl.com neemt! Ik zal me eerst even voorstellen... Mijn naam is Joanne en ik ben 22 jaar. Op deze blog zal ik mij met van alles bezig houden. Fashion, Lifestyle, mijn leven met ups én ook de downs, lekkere recepten en nog veel meer… Op instagram vind je me onder de naam @inspiration_nl

Leave a Reply

en_USEnglish
%d bloggers like this: