Ik ben Laura Graichen, het gezicht achter Lauragraichen.nl. Een 32 jarige reislustige onderneemster. Ik ben parttime in loondienst en ik heb parttime een eigen bedrijf op het gebied van schrijven en Social Media marketing. Ik reis graag de wereld over, ik ben dol op muziek, katten, vriendinnen, (techno) feestjes, lekker eten, wijn, koffie en ik sport graag.

Wat is het belangrijkste in je make-up tasje?

Mascara en poeder. Mascara om mijn ogen sprekender te maken, en poeder om een licht kleurtje te hebben.  Ik heb geen specifiek merk en ik draag ook niet al teveel make up. Op sommige dagen draag ik helemaal niets, dus ik zou heel makkelijk een week zonder kunnen.

Op welke leeftijd denk je dat mannen het knapst zijn ?

Ik denk rond hun 30e. Dan is net dat ‘babyfacerige’ eraf en worden ze ook vaak een beetje grijzig. Wat ik persoonlijk sexy vind bij een man.

Is er een liedje dat je elke keer weer doet huilen ?

Helaas wel, dit zijn specifiek twee nummers die gedraaid werden op mijn moeders uitvaart. Dit zijn Wish you were here van Pink Floyd en Nothing else matters (de cover) van Lucy Silvas. Deze twee liedjes roepen al snel veel emoties op.

Als je een topsporter zou zijn, in welke sport zou je dan heel goed in willen zijn ? 

Ik denk atletiek. Ik heb persoonlijk altijd meer gehad met individuele sporten omdat ik zelf ook een individualist ben. 

Wat is je favoriete nummer  ?

Moeilijk… er zijn er zoveel! Sorry ik kan echt niet kiezen. Het zijn veel nummers van Anouk, Queen, Aerosmith en RHCP. Teveel!

Noem één gebeurtenis waar je naar terug blijkt blikken en waarvan je denkt: ‘Ik kan niet geloven dat ik dat gedaan heb?’

Dat ik in mijn eentje een half jaar lang door heel Zuid-Amerika heb gereisd en bijna alles op de bonnefooi heb gedaan. Ik maakte deze reis van december 2017 t/m juni 2018. Grotendeels om het overlijden van mijn moeder langzaamaan te verwerken. Tijdens deze reis zijn letterlijk alle emoties voorbijgekomen.

Wat is het meest beschamende dat je ooit gedaan hebt toen je dronken was ?

Het bed van een vriendin onder spugen na een spelavondje met vrienden met teveel alcohol. En ja, ik had het wat rustiger aan kunnen doen 😉

Welk woord gebruik je echt té vaak ?

Hoe dan !

Heb je ooit een date gehad met iemand die je op het internet hebt ontmoet ?

Ik heb een stuk of 20 mannen ontmoet via internet in mijn hele leven. Nergens spijt van gehad, want elke ervaring is er 1. Met sommige nog contact gehad na de eerste date, maar met de meeste vaak niet. Momenteel ben ik nog steeds aan het daten met een man die ik via de dating app Happn ken.

Vind je het kunnen als mannen roze dragen ?

Ja hoor, maar dan wel lichtroze.

Wil je Laura beter leren kennen ? Dan kan je haar vinden op
lauragraichen.nl , maar ook via Instagram, Linkedin en Facebook kan je haar volgen !

Zou je het ook leuk vinden om met een Get to know… op Inspirationnl.com te komen ? Stuur dan even een mailtje naar infoinspirationnl@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *