februari 10, 2018

Je eigen persoonlijke telefoonhoesje of skin >>Caseapp.nl<<

Super leuk ! Ik mocht op Caseapp.nl mijn eigen telefoonhoesje samenstellen. Je kan hier je eigen foto op een telefoonhoesje zetten. Maar ook kan je zelf een skin maken voor je telefoon, Macbook of Ipad !

Het leuke aan het telefoonhoesje vind ik dat de foto niet alleen op de voorkant zit, maar dat het doorloopt op de zijkanten van het telefoonhoesje (zie de foto’s). Daarnaast is de kwaliteit van de foto scherp en dat is een grote must.

Ik vond het zelf heel makkelijk gaan en ik was binnen 5 minuten klaar. Ik wist al precies welke foto ik erop wilde dat scheelde natuurlijk wel. Want vaak kost het de meeste tijd om de foto(‘s) uit te zoeken. Ik heb het hoesje gemaakt voor mijn vriend (Samsung A6). Zelf heb ik een Huawei en voor dit merk hebben ze (nog) geen skins of telefoonhoesjes, dus dat vond ik wel erg jammer. Maar gelukkig kon ik zo voor mijn vriend een heel persoonlijk cadeau maken 🙂

Met de kortingscode: INSPI20 kan je met 20% korting jouw eigen telefoonhoesje of skin bestellen ! Wees er snel bij want deze code is geldig tot 10 maart 2018.

 

  • Voorkant van het telefoonhoesje

 

21 gedachten over “Je eigen persoonlijke telefoonhoesje of skin >>Caseapp.nl<<

    1. Momenteel hebben ze die helaas nog niet ! Je kan wel een skin maken die je onder een doorzichtig bookcase/flipcover hoesje kan doen zodat je wel de foto op je telefoon hebt! Ik zag pas op bol.com voor apple producten deze hoesje. Ik weet niet wat voor telefoon je hebt, maar deze zullen ook vast voor samsung bestaan !

  1. Jarenlang was ik anti-telefoonhoes, hahaha. Totdat ik mijn telefoon tot 2x toe liet vallen en ik het scherm 2x moest laten vervangen. Nu dan toch eindelijk overstag hoor. Leuke hoesjes laat je hier zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: