Afgelopen weekend was het terrein bij Loonbedrijf de Haas v.o.f. in Velddriel geheel in Amerikaanse stijl te vinden. Overal stonden Amerikaanse auto’s, hingen Amerikaanse vlaggen en crossterreinen.

Marcin is dol op Amerikaanse auto’s. Dankzij hem vindt ik het ook leuk om zulke dingen te bezoeken. Samen gingen we even kijken bij Kronenburg meets Driels Wheels. Ik vond dat er een leuke gezellige sfeer hing. Bij de crossbanen vloog de modder je om de oren door de rondrijdende crossmotors, quads, auto’s en pick-ups. Maar ook een tuk-tuk, botsauto en golfkarretje kon je er spotten. Er waren twee crossbanen, één voor kinderen en één modderbak voor de grotere auto’s om lekker rond te rijden. Superleuk om al die kindjes (en ook de volwassenen…) te zien crossen door de modder.

  • Driels Wheels meet Kronenburg Amerikaanse auto's Kerkdriel/Velddriel USA cars RAM quad Camping caravan

Het terrein was open van donderdag middag 15:00 tot zondagavond 21:00. Voor de enthousiaste feestgangers was het dan ook maar €30 om het hele weekend op het terrein te staan met een caravan, camper of tent. Zelf vond ik het leuk om te zien hoe het hele terrein met een Amerikaanse tint was versierd. Er stonden zelfs een paar caravans in Amerikaanse stijl.

undefined

Op dit marktplein vond ik een kraampje met allemaal Amerikaanse borden, klokken, decoratie en “pompstations”. Super leuk, het liefst had ik een van de klokken in de vorm van een oud popstation mee willen nemen, maar helaas hebben we in huis al zoveel decoratie dat het er eigenlijk niet bij past, haha…
Helaas heb ik er geen foto van gemaakt, maar ik heb een foto gevonden die er heel erg op lijkt. Wat vinden jullie van zoiets ? Zou je het in je huis neerzetten ?

Ook was er een ‘marktplein’ te vinden met wat kraampjes, animatie voor kinderen en een tent voor het optreden van verschillende artiesten. Hiernaast een video met een kleine impressie.

Naast deze leuke cross praktijken kon je er ook kijken naar mooie ‘Shine and Show’ auto’s vinden. Dus ook als je niet van rondvliegende modder houdt is dit leuk om even te kijken. Voor maar €5,00 kan je er een hele dag vertoeven. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *