februari 8, 2018

Sale op make-up, sieraden en alles voor je nagels ! >>sequelbeauty.com<<

Ik ontdekte pas de site www.sequelbeauty.com. Zelf vind ik het echt een geweldige site. Ze verkopen make-up, sieraden en van alles voor je nagels. Ze hebben nu een sale op verschillende producten, super leuk !

 

  • Fashion bottle necklace

6 gedachten over “Sale op make-up, sieraden en alles voor je nagels ! >>sequelbeauty.com<<

  1. Ik koop niet zo vaak sieraden omdat ik al bepaalde standaard juwelen draag. Zoals mijn trouw- en verlovingsring, twee armbandjes van mijn overleden overgrootmoeder en moeder, een ketting met vingerafdruk van mijn moeder… 🙂 Ik vind het wel eens lastig om bij deze items nog iets te combineren!
    Die gekleurde nagellakjes zien er echter wel bijzonder uit! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: