Ik werd voor deze Snack Tag getagd door Daphne van www.lagreenvie.nl. Aangezien snacken echt wat voor mij is doe ik graag mee !

Hier zijn de vragen die ik voor deze tag moet beantwoorden:

 

1 Wat is je favoriete fastfood restaurant?

Vroeger ging ik altijd naar de Mc Donalds. Hier was ik dan ook dol op. Maar tegenwoordig ben ik niet meer zo van de fastfood. Ik ben vooral dol op ABC in Velp. Samen met mijn vriend ben ik hier al een paar keer geweest. Het beste aan ABC vind ik dat het een all you can eat restaurant met 9 verschillende restaurants onder één dak is. Echt een aanrader overigens 😉 Meer over dit restaurant lees je in mijn blog over ABC.

 

2 Zoete of zoute popcorn?

Dit ligt echt aan mijn bui. Meestal is het zoute popcorn, maar een tijdje terug hadden wij caramel popcorn van de lidl, die was ook erg lekker 😉

 

3 Wat is je favoriete ijsje?

BEN & JERRY. Dat is echt mijn favoriete ijs. De smaak Cookie Dough is de lekkerste als je het aan mij vraagt. Hoewel Cookie Dough S’wich up ook redelijk in de buurt komt 😉

 

4 Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit gehad hebt?

Ik was een tijdje terug samen met mijn vriend naar zijn (poolse) nicht. Daar kregen wij echt een heerlijk stukje taart. Deze taart had ze zelf gemaakt, want ze wilde speciaal iets voor ons maken omdat wij naar haar toe kwamen voor haar verjaardag.

 

5 Thuisbezorgd.nl of zelf iets te snacken maken?

Ondanks dat thuisbezorgd.nl heel makkelijk klinkt heb ik er eigenlijk nooit wat besteld. Maar ik maak liever zelf wat te snacken (of door mijn vriend ;))  en gebruik het eten dat in de kast ligt.

  

6 Ga je voor een kaasplankje of een schaaltje M&M’s?

Ongezond of niet, ik ga toch voor de M&M’s. Ik kan meer genieten van M&M’s dan van een paar stukjes kaas.

   

7 Wat is je favoriete tussendoortje?

Ik vind veel dingen erg lekker, maar hou toch echt het meest van koekjes. Ik ben dol op Oreo Vanille, maar helaas is die niet overal te krijgen. Maar de gewone Oreo vind ik ook heerlijk 🙂

   

8 Warme of koude appeltaart?

Warm ! Koud vind ik appeltaart ook lekker. Zolang er maar slagroom opzit (ja, ik hou van snoepen haha)

  

9 Wat bestel je het liefst op een terrasje?

Een lekker koud glaasje cola met een paar ijsklontjes erin op een warme zomerdag op het terras doet het perfect bij mij, maar een redbull-vodka gaat er ook wel in !

   

10 Welke snack ligt er naast je patat?

Frikadel speciaal of een berenhap. Net waar ik zin in heb, maar mijn patat is altijd met mayonaise, curry én uitjes 🙂

  

11 Wat is je favoriete chipssmaak?

Eerlijk gezegd heb ik meerdere chipssmaken die ik erg lekker vind. Ik vind van Lays de Superchips erg lekker, maar ook van Sensation vind ik Thai Sweet Chili erg lekker. En van Naturel kan ik ook van genieten 😉

   

Nu is het mijn beurt om andere bloggers te vragen om deze lijst in te vullen en ik tag Emma en Marieke . Zij zullen deze vragen ook beantwoorden op hun blog 🙂 Veel leesplezier !

  

Nu ben ik benieuw naar jullie favorieten. Wat is jouw favoriete snack? Laat het maar aan mij weten in de reacties !

  

Wil jij deze tag ook overnemen? Vermeldt dan even dat je de tag van mij hebt over genomen zodat ik het ook kan lezen 🙂

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *