Het perfecte (kerst)cadeau voor de kids. Voor je stoere zoon of hippe dochter ? Of voor een vriend(innet)je ? Of draag je het liever zelf ? Met deze

superleuke KLICK-!T kettingen kan het allemaal.

Zelf vind ik het super leuke kettingen want je kan ze helemaal zelf samenstellen. Zelf heb ik gekozen voor zwart met witte buttons en kettingen, maar je kan helemaal zelf bepalen welke kleur je ketting en button je worden. Het plaatje kan je natuurlijk ook zelf uitkiezen !

Doordat de button magnetisch is kan je hem makkelijk aan de ketting vastmaken. Dit betekend ook dat je de buttons makkelijk kan verwisselen. Dat is weer super handig, want dan kan je voor elke gelegenheid gemakkelijk een andere look maken !

De kettingen en buttons zijn handgemaakt en van goede kwaliteit ! Hierdoor kan je er lang van genieten.

Soorten

De buttons zijn beschikbaar in vele kleuren en soorten plaatjes. Ook is het mogelijk om je naam op een van de buttons te laten zetten. Super leuk ! Bezoek de site van KLICK-!T om nog meer leuke buttons te zien !

De hangers van de ketting zijn beschikbaar in de kleuren:

– Zwart
– Zilver
– Goud

De ketting heeft een suède veter look en is beschikbaar in wel meer dan 30 (!) kleuren. De ketting heeft een geknoopte sluiting waardoor je zelf ook makkelijk de lengte van de ketting kan bepalen.

Bestel ze nu via www.klick-it.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*