Bij Saal-Digital.nl heb ik een fotoboek gemaakt over “Our 2017”. Ik heb met het handige en simpele systeem van saal-digitaal binnen een paar uurtjes het fotoboek in elkaar gezet. Naast fotoboeken kan je er ook mokken, wanddecoratie, kalenders, kaarten, puzzels, telefoonhoesjes, kussens en nog veel meer maken. Allemaal bedrukt met je eigen foto’s. Ik vind het super leuk om zelf zo’n fotoboek te maken en te hebben, maar het is ook een super leuk en origineel cadeau om weg te geven. (Op Valentijnsdag bijvoorbeeld ;))

Ik vind zelf saal-digitaal erg fijn om mee te werken. Het enige wat ik eigenlijk miste was een verbinding met Google Drive aangezien al mijn foto’s hierop staan. Maar ik heb alleen de foto’s die ik nodig had naar mijn laptop gedownload dus op deze manier ging het ook goed.

Het fotoboek heeft een goede kwaliteit. En het fijne aan dit fotoboek vind ik dat de laatste en de eerste bladzijdes gelijk bedrukt zijn met foto’s zodat er geen witte bladzijdes voorin of achterin het fotoboek zitten. Ook vond ik het fotoboek helemaal niet duur voor wat je ervoor krijgt. Ik ben super blij met dit fotoboek en hoop er volgend jaar weer een te maken van 2018.

 

  • Voorkant fotoboek

 

Super leuk om over een paar jaar nog eens terug te kijken. Ik ben van plan om elk jaar een fotoboek te maken. Ik vind het zelf erg leuk om te doen. Op deze manier kan je je foto’s terug kijken en je hoogtepunten (en natuurlijk ook dieptepunten) van vorig jaar nog eens bekijken. Ik heb dit “jaarboek” eigenlijk van mijn moeder afgekeken. Zij heeft de afgelopen jaren altijd fotoboeken voor het gezin gemaakt. Nu ik op mijzelf woon heb ik dit eigenlijk een beetje meegenomen.

 

Hebben jullie wel eens met Saal-digitaal.nl gewerkt ? Of gebruiken jullie een andere site ?

 

Als je een vraag of opmerking hebt, laat dan even een reactie achter of mail naar infoinspirationnl@gmail.com.

One thought on “#Stuff Tip 5 Our 2017 fotoboek”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*