februari 12, 2018

#WIN Your personal Vitamines >>Take Daily<<

Deze maand probeer ik de vitamines van Take Daily uit. Ik ben tot nu toe tevreden met deze vitamines en de service van Take Daily.

~THIS GIVEAWAY IS CLOSED A NEW ONE IS COMING SOON ~

Het fijne aan Take Daily vind ik dat je je eigen vitamines en mineralen samen kan stellen, maar je kan er helemaal makkelijk voor kiezen door de gratis test op de site te doen waardoor zij jou kunnen vertellen welke vitamines en mineralen jij nodig hebt. Deze test is helemaal gratis, dus al wil je alleen maar weten welke vitamines en mineralen je nodig hebt kan dat ook. Je hoeft geen pakket te bestellen om hierachter te komen.

In zo’n vitaminepakket zitten vitamines voor 28 dagen. En het fijne eraan vind ik dat ze maandelijks verzonden worden in een handige verpakking, direct in je brievenbus ! En vind je het nu toch niets of heb je tijdelijk de vitamines niet nodig ? Dan kan je het gemakkelijk stopzetten of pauzeren. Wanneer je maar wilt ! Zelf vind ik dit altijd fijn, want dan zit je nergens aan vast.

Daarnaast kan je ook gratis bellen naar de professionele diëtist van Take Daily voor adviezen of begeleiding !

Voordat ik meer vertel over de winactie zal ik vertellen over mijn pakket en over alles supplementen van Take Daily.

Zelf heb ik drie soorten vitamines, namelijk:

Multi Vitamin D+

Dit voedingsupplement activeert de natuurlijke energie van je lichaam, zorgt voor het behoudt van sterke botten en soepele spieren en ondersteunt je afweersysteem.

Omdat ik mijn spieren en botten belangrijk vind om goed te onderhouden en omdat ik meer wil bewegen heb ik deze vitamines in mijn pakket zitten. Ook ben ik aan het afvallen waarbij ik veel op mijn voeding let. Daarbij is het belangrijk om deze vitamines voldoende binnen te krijgen.

Bevat:

 • Vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, B8 B11, B12, C, D, E en K
 • Calcium
 • Chroom
 • Fosfor
 • Ijzer
 • Jodium
 • Seleen
 • Zink

Lees meer

Shape Me up

Dit voedingsupplement ondersteunt je immuumsysteem, helpt met het verminderen van vermoeidheid en moeheid en bevort je energiestofwisseling.

Zelf ben ik de laatste tijd erg moe en kan mijn immuumstysteem wel een boost krijgen. Dit is de reden waarom ik deze vitamine gebruik. Naast deze vitamine probeer ik ook meer te bewegen, meer slaap te krijgen en mijn voeding te verbeteren. Mede door deze (extra) vitamines voel ik mij nu al een stuk fitter ! Ook helpt dit supplement mee voor het afvallen.

Bevat:

 • Vitamine A, B1, B6, B12, C en K

Lees meer

Premium Omega-3 Visolie

Dit voedingsupplement draagt bij tot de instandhouding van je normale hersenfunctie, werking van je hart en je gezichtsvermogen.

Ik hou persoonlijk niet van de geur van dit supplement vanwege de (ofcourse..) vislucht aan deze supplementen.

Bevat:

 • Visolie met Omega-3 vetzuren
 • EPA (Eicosapentaeenzuur)
 • DHA (docosahexaeenzuur)
 • Andere Omega-3 vetzuren

Lees meer

Naast de supplementen die speciaal voor mij zijn samengesteld hebben ze nog meer supplementen waaruit je kan kiezen:

Multi vitamines en mineralen

Naast de Multi Vitamin D+ heeft Take Daily ook Multi Basic en Multi Vitamin D+ Extra.

Multi Basic bevat een minder grote hoeveelheid vitamine D dan de Multi Vitamin D+.
Multi Vitamin D+ Extra bevat 20 microgram vitamine D en is speciaal voor mannen en vrouwen vanaf 70 jaar.

Lees meer

Leefstijl vitamines en mineralen

Voor leefstijl heeft Take Daily 5 verschillende supplementen. Ik heb het supplement Shape Me up.

Maar voor zwangere vrouwen of vrouwen die zwanger willen worden heeft Take Daily Mom & Baby. Dit supplement bevat Foliumzuur (vitamine B11) en Vitamine D deze dragen bij tot de groei van het ongeboren kind tijdens de zwangerschap en ondersteunen het immuunsysteem

Het voedingssupplement Energy Support bevat vitamines en mineralen die je energieniveau ondersteunen en helpen vermoeidheid en moeheid te verminderen. Daarnaast dragen ze bij aan een heldere geest en normale weerstand tegen stress.

Immune Booster helpt om een normale werking van het immuunsysteem te behouden en om je lichaam(scellen) te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Joint, Bone & Muscle bevat voedingsstoffen die je botten, spieren en kraakbeen ondersteunen, opbouwen en aanmaken.

<a href=”https://takedaily.nl/pick-n-mix” target=”Lees meer”>Lees meer</a>

Eetpatroon vitamines en mineralen

Er zijn 5 soorten “eetpatroon” supplementen. Zelf heb ik geen van deze supplementen omdat ik al genoeg van deze voedingsstoffen binnen krijg door mijn voeding en mijn andere supplementen. Ik eet namelijk voldoende groente en fruit, vlees, boter en koolhydraatrijke producten.

Het supplement No Veggie or Fruit Fan is speciaal voor iedereen die dagelijks niet voldoende groente en/of fruit. Dan is deze vitamine een perfecte aanvulling naast het multi supplement.

I Don’t Eat Carbs daarin tegen is voor iedereen die dagelijks onvoldoende brood en/of graanproducten.

I Don’t Eat Meat is speciaal voor als je geen vlees eet en als alternatief onvoldoende vleesvervangers gebruikt.

Not a Butter Lover bevat vitamine A, D en E. Halvarine en margarine zijn belangrijke bronnen van vitamine A en D. Gebruik jij niet of weinig halvarine/margarine, (room)boter en oliën, dan is dit supplement een goede aanvulling op de Multi.

<a href=”https://takedaily.nl/pick-n-mix” target=”Lees meer”>Lees meer</a>

Omega-3

Naast de Premium Omega-3 Visolie heeft Take Daily ook een supplement die Premium Omega-3 Chiazaadolie heet. Dit supplement bevat de olie van chia zaden. Deze olie helpt met het gezond houden van je cholestrolniveau.

<a href=”https://takedaily.nl/pick-n-mix” target=”Lees meer”>Lees meer</a>

Wil jij een persoonlijk samengesteld supplementen pakket winnen voor een maand ?

Volg dan @inspiration_nl en @takedaily_nl.

Like de post en tag 2 mensen die dit pakket ook verdienen.

Wil je meer kans om te winnen ? Deel/repost de foto dan !

Heb je geen instagram ? Reageer dan onder deze blog !

De winnaar wordt 28 februari gekozen !

De winnaar dient minimaal 18 jaar te zijn om een bestelling bij TakeDaily te plaatsen.

2 gedachten over “#WIN Your personal Vitamines >>Take Daily<<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: