Vandaag was ik samen met mijn verloofde naar Den Bosch. We komen hier wel vaker. Dit is namelijk de dichtstbijzijnde grote stad bij ons hier in de buurt. Den Bosch vind ik een super gezellige stad, maar normaal gaan we er altijd snel doorheen om ‘even iets te halen’. Maar vandaag deden we lekker rustig aan. We zijn allebei de afgelopen weken druk geweest met mijn studie, werken en het nieuwe aankomende idee rondom Inspiration NL (de datum wanneer Inspiration NL gaat veranderen maak ik binnenkort bekent). Dus een beetje ontspanning konden we wel even gebruiken.

We hadden allebei een doel: Nieuwe schoenen en een nieuwe sportbroek/-legging. Zo gezegd zo gedaan dacht ik. Als eerste de zoektocht naar een sportbroek voor Marcin. Ze hebben in Den Bosch super veel (sport)kledingwinkels dus wij dachten die vinden we zo. Maar uiteindelijk hadden we toch eerder onze schoenen dan onze broek/legging. Waarbij vooral de juiste sportlegging voor mij toch erg lastig was te vinden.

nieuwe schoenen
Marcin’s schoenen, waarvan hij trouwens een ‘ouder’ exact hetzelfde paar aan had, hebben wij gevonden bij de Hudson’s Bay. Want ja… “Als iets goed is waarom zou je dan op zoek gaan naar beter – Marcin”.

Ik was er van overtuigd dat dit niet zo was en ik ging op zoek naar ‘andere’ schoenen in plaats van mijn heerlijk zittende afgetrapte nikes. Maar toen ik bij de Perrysport een nieuw paar zag heb ik toch maar weer voor het oude vertrouwde gekozen (die ik overigens niet zelf mocht betalen want Marcin wilde al een tijdje een cadeau voor mij kopen, maar ik vond dat ik niets nodig had haha…)

Om even wat lekkers te eten en te drinken gingen we naar een leuk, klein restaurantje: bosche bol 4Délifrance. Zeker een aanrader ! Het is er gezellig, leuk personeel én je kan er de lekkerste Bossche bollen eten van Den Bosch. Namelijk die van Jan de Groot en je hoeft er niet eens voor in de rij te staan 😉 Wat bij de winkel van Jan de groot bij het station van Den Bosch vaak voorkomt.

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ondanks dat ik al een half jaar in de buurt van Den Bosch woon, dat ik nog nooit een Bossche bol op had. Dus Marcin had me eigenlijk verplicht om vandaag een Bossche bol te eten. En lekker dat zijn ze zeker 🙂 Dus als je in Den Bosch bent…

Maar ondanks de winkels als The Athlete’s Foot, H&M, Coolcat konden we de sportbroek/-legging moeilijk vinden. Op de terugweg naar de auto kwamen we dichtbij de Arena, het winkelcentrum in Den Bosch, langs Intersport Twinsport. Toen we hier binnen waren had Marcin snel een sportbroek gevonden. Maar voor mij was het nog een hele zoektocht. Doordat wij 2 tot 3 keer in de week krachttraining doen ben ik op zoek naar een sportlegging die ‘squatproof’ is. Of ook wel, goede/sterke kwaliteit en niet doorschijnend. Dit is nog best lastig… Na 20 verschillende broeken te hebben gepast (en Marcin die het te lang vond duren haha…) kwam ik uiteindelijk uit op een zwarte broek met een roze accent van Only Play voor maar €26,99. Love it. Je ziet wel heel licht de randjes van je onderbroek, maar beter dan dit word ben ik bang lastig… (Als iemand tips heeft. LET ME KNOW in de reacties 🙂 )

trouwfeest locatie

Als laatste zijn wij nog even wezen kijken in een restaurant, namelijk American Roadhouse. Wij willen hier misschien ons trouwfeest willen gaan vieren. Super leuk, want naast eten kun je hier ook karten, bowlen en nog veel meer. Of dit de locatie gaat worden weten we nog niet, maar het is momenteel zeker een optie. Ze hebben een mooie zaal waar je een feest kan houden, maar ook het terras is mooi gedecoreerd en kan ook gebruikt worden als feestlocatie. Super leuk ! Het is helemaal in Amerikaanse stijl gemaakt, wat wel ons ding is. Niet te chic, maar wel een bij elkaar horend geheel.

Hopelijk was jullie dag net zo geslaagd en ontspannen als die van ons. Wat hebben jullie vandaag gedaan ?

1 thought on “Even weg – Zoektocht in Den Bosch en de lekkerste Bossche bollen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending vanaf €12,50 binnen Nederland Sluiten

%d bloggers liken dit: