Dit Amerikaanse merk is een ster in het maken van ice tea. De dranken met fruitsmaken zijn verfrissend en dorstlersend. Heerlijk voor even tussendoor of voor een rustmomentje. Green tea, white tea of ‘normale’ ice tea, ze hebben het allemaal.

Arizona - Promegranate Green tea
Arizona – Promegranate Green tea

Arizona – Promegranate Green tea

Een lekkere frisse zoete smaak. Een goede combinatie van appel en granaatappel. Een vrolijke, bijpassende verpakking maakt het er ook nog eens extra aantrekkelijk uitzien.

Arizona - Iced tea with peach flavour
Arizona – Iced tea with peach flavour

Arizona – Iced tea with peach flavour

Een heerlijk zoete perzik ice tea. Lekker zoet en zonder gekke of bittere nasmaken. Ik kan er eigenlijk niet veel meer van maken. Als ik aan een goede ice tea met perziksmaak denk dan komt dit heel dicht in de buurt.


Arizona - Blueberry white tea
Arizona – Blueberry white tea

Arizona – Blueberry white tea

Deze ice tea had een hele bijzondere nasmaak. Ik vond deze niet lekker. Er zat een bittere nasmaak aan. Ik zou deze smaak niet zo een, twee, drie nog een keer kopen.

Lees nu ook… Raw Lemonade van Mama Cariba

Arizona - Original green tea with honey
Arizona – Original green tea with honey

Arizona – Original green tea with honey

Zoals ik al had verwacht vond ik deze erg lekker. Een overduidelijk frisse green tea smaak. De smaak van honing was nauwelijks aanwezig. Wat mij betreft is dit geen probleem, want ik ben niet dol op honing. Ik moet zeggen dat ik hem redelijk te vergelijken vind met de Green tea van Lipton.

Hebben jullie deze smaken al geprobeerd ?

[socialpoll id=”2619052″]