Melissa Mccarthy is begonnen als stand-up comedian wat veel van haar rollen in films ook wel laten zien. Ik ben echt dol op haar. De films waarin zij speelt die ik gezien heb zijn tot nu toe allemaal geweldig. Hieronder deel ik 5 films die ik het leukste vond ! Hopelijk vinden jullie ze ook leuk !

Spy

Susan Cooper, een pretentieloze analist bij de CIA en de miskendeheld achter veel gevaarlijke operaties gaat het veld in als haar partner plotseling verdwijnt en een andere topagent in opspraak raakt. Om een ramp te voorkomen begeeft ze zich in de wereld van een dodelijke wapenhandelaar.

Melissa Mccarthy in Spy

The Heat

Shannon Mullins is een politieagente in Boston. Ze staat bekend om haar grote bek, een kort lontje en het oppakken van de meest moeilijk te vangen criminelen. Sarah Ashburn, een methodisch onderzoeker bij de FBI, staat bekend om haar superioriteit en arrogantie. Allebei hadden ze nooit een partner of zelfs geen goede vriend, maar wanneer deze twee wilde, onverenigbare dames van de wet hun krachten moeten samenvoegen, om een drugsbaron te vangen, gebeurt er iets wat niemand ooit voor mogelijk gezien zou hebben: Ze worden vrienden!

Melissa Mccarthy in The Heat

Bridesmaids

Het leven van Annie is een puinhoop. Ze gelooft niet meer in liefde en is altijd blut. Wanneer ze door haar beste vriendin Lilian als getuige op haar bruiloft wordt gevraagd, besluit ze Lilian en de hele groep bruidsmeiden mee te nemen op een wilde trip met als eindstation het huwelijk.

Melissa Mccarthy in Bridesmaids

Life of the party

Deanna is een lange tijd een toegewijde huisvrouw geweest. Wanneer haar man haar plotseling dumpt, besluit ze haar weer naar school te gaan. Ze schrijft zich in op een middelbare school, maar komt in dezelfde klas als haar dochter, die daar minder blij mee is. Ondanks dit heeft Deanna, die zichzelf Dee Rock noemt, het leven op de campus omarmd.

Melissa Mccarthy in Life of the party

Identity Thief

Diana leidt een luxe leventje in de dure buitenwijken van Miami. Met een oneindig saldo op haar rekening koopt ze alles wat haar hartje begeert. Er is echter één probleem: de rekening staat niet op haar naam. Ze pleegt identiteitsfraude op ene “Sandy Bigelow Patterson,”. Sandy is een simpele accountant wonend aan de andere kant van Amerika. Met maar één week te gaan voordat zijn kleine bedrijf de mist in gaat, moet de échte Sandy naar het Zuiden vertrekken om de vrouw te confronteren en er voor zien te zorgen dat hij zijn geld terug krijgt. Eenmaal aangekomen komt hij erachter dat je identiteit terug proberen te krijgen moeilijker is dan hij had verwacht.

Melissa Mccarthy in Identity thief

Zijn jullie net zo dol op Melissa als ik ben ?

16 Replies to “5 x Melissa Mccarthy

  1. De films waar Melissa Mccarthy inspeelt, vind ook in geweldig. Soms moet ik zó hard lachen door haar dat de tranen over mijn wangen rollen en ik buikpijn krijg van het lachen. Vind het een geweldige actrice met een onwijs gevoel voor humor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *