Toen ik een tijdje terug bij Kruidvat liep zag ik een aanbieding voor 5 verschillende smaken Ricola. Hier was ik best verbaasd over, want eigenlijk kende ik alleen de Original smaak. Natuurlijk wilde ik deze graag proberen. Zeker in de winterse maanden is zo’n Ricola pastille lekker voor bij een verkoudheid of bij keelpijn. Ik zet voor jullie deze smaken even op een rijtje.

Vlierbloesem smaak

Dit snoepje heeft de typische smaak van zoete vlierbloesem. Naar mijn mening lekker om even tussendoor te nemen. Ook het uiterlijk vind van het snoepje is bijpassend.

Ricola - Herb Caramel
Ricola – Herb Caramel

Herb Caramel

Een overduidelijke kruidige smaak. Naar mijn mening is deze smaak ricola niet zo ‘fris’ als een normale Ricola smaakt. Daardoor vind ik deze smaak niet super. Het is wel oké als je last hebt van je keel, maar ik zou persoonlijk dan toch eerder de originele smaak kiezen.

Ricola - GlacierMint
Ricola – GlacierMint

Glaciermint

Bij mij is deze smaak het minst favoriet. Het heeft een frisse mintsmaak, maar na mijn mening is de nasmaak tè scherp. Ik vond deze smaak daardoor echt niet lekker.

Lees nu ook… Bijzondere Oreo smaken

Ricola - Menthol
Ricola – Menthol

Menthol

De menthol smaak is duidelijk aanwezig. Samen met de eucalyptus smaak maakt dit een hele verfrissende smaak. Zeker een aanrader als keelpastille wanneer je verkouden bent en/of last van je keel hebt.


Ricola - Original
Ricola – Original

Original

Deze verpakking zal voor de meeste mensen bekend zijn. De vertrouwde kruidige pastille. Ideaal voor verkoudheid, keelpijn, heesheid of gewoon lekker voor een frisse smaak.

Mocht je nu zelf een van deze smaken willen proeven dan kan je ze ook vinden op de site van Kruidvat. Hier vind je ook: AppleMint, LemonMint, Cranberry, Honey Herb & Drop. Deze moet ik ook nog proberen 😉

De Vlierbloesem smaak is mijn favoriet. Welke smaak zou jij willen proberen ?

Bewaren op Pinterest ?

5 x verschillende Ricola smaken