Een aantal dagen terug verscheen er al een blogartikel met 10 unieke kerstcadeaus om te geven tijdens Kerst. Dat artikel ging over cadeaus voor volwassenen, maar natuurlijk kon ik de kinderen niet achterlaten aangezien ik sinds een tijdje ook Juf Joanne blogs plaats ! Daarom gaat deze Juf Joanne blog dan ook over 10 unieke kerstcadeaus om te geven aan kinderen.

Knuffels voor de kleinsten

Knuffels zijn natuurlijk voor de kleinste kinderen altijd een leuk cadeau. Bij Mahilamarket.nl verkopen ze toffe konijn knuffelvriendjes. De knuffels zijn 48 centimeter groot, dus ook voor een groter kindje ideaal.

Maar ook zijn er natuurlijk andere soorten knuffeldoeken, zoals deze leeuwen knuffeldoek. Maar ook grote knuffels zijn leuk om te geven, zoals deze handgemaakte konijnen of een grote olifant.

Decoratie familie

Naast knuffels en speelgoed is het ook superleuk om decoratie aan kinderen te geven. De afgelopen tijd heb ik veel houten “decoratie families” voorbij zien komen. Onder andere een huisje met een gezin erbij van Brievenbusdroom. Maar ook volg ik een leuke mama op Instagram (@portrait_pegs) die zelf houten poppetjes beschildert tot prachtige gezinnetjes.

Een leuke outfit

Als kind vond ik het altijd leuk om leuke kleding aan te hebben, dan voelde ik mij zekerder. Daarom vind ik leuke kleding ook een leuk cadeau om te geven. Een leuk setje, leuke laarzen, schoenen of een grappig paar sokken. Zo zag ik super schattige regenlaarsjes voorbijkomen bij jonkieskids.nl, maar ook een panterprint jurkje en deze leuke rode trui met de tekst “Stay cheeky, keep smiling”.

Ook zag ik leuke “Mystery bags” bij Hip kinderkleding. Zij verkopen Mystery bags met kleding van maatje 80 tot 176. Zulke initiatieven vind ik altijd super leuk. Ik houd wel van verrassingen en op deze manier kan je ook wel eens iets krijgen waarvan je zelf niet wist dat het zo leuk kon staan. Zo is het een verrassing voor iedereen om uit te pakken.

Natuurlijk is het ook erg leuk om mooie sieraden te krijgen. Ook voor kinderen zijn er leuke sieraden te vinden. Ook op jonkieskids.nl vind je hier leuke zilveren sieraden.

Creatief speelgoed

Zelf ben ik dol op creatief bezig zijn. Daarom hoort deze volgens mij ook tussen dit rijtje. Zo vond ik een setje om zelf stuiterballen te maken, een setje stempels met oceaan thema of een set om een tas te maken. Altijd leuk om creatief aan de slag te kunnen.

Spelletjes

Ook spelletjes horen er volgens mij bij. Memory blijft als je het aan mij vraagt altijd een leuk spel. Dit is een ark van Noach variant, maar je hebt ze tegenwoordig in alle vormen kleuren en maten. De houten 4-op-1 rij vind ik ontzettend gaaf en is ook superleuk om samen te spelen.

Als laatste wil ik jullie het gave rijgspel van Feestjevanhout.nl laten zien. Jodi maakt de mooiste creaties, maar ook dit spel maakt ze helemaal persoonlijk door de naam van jouw kindje op het hout te maken. Op deze manier kan je kindje zijn of haar eigen naam rijgen.

Uniek speelgoed

Hoe leuk is het om gaaf speelgoed te krijgen dat “niet iedereen heeft”. Zoals een Houten politieauto, Houten speelgeld, maar ook een houten keukentje met gave houten keukenspullen. Zoals je wel kan zien ben ik momenteel helemaal fan van het houten speelgoed. Het heeft een gave uitstraling en gaat lang mee.

Grappige gadgets

Naast al deze leuke dingen kan je er natuurlijk ook gaan voor een grappige gadget. Zoals deze dansende mini speakers, een speedy hamster voor aan je fiets of voor de Harry potter fans een gave ketellamp.

Weet jij nog een leuke (kleine) webshop of een leuke winkel waar je de leukste uniek cadeaus kan shoppen ? Laat het weten in de reacties !

Om (kleine) ondernemers in deze onzekere tijd te helpen deel ik de items zonder enige sponsering en deel ik mijn favoriete items om cadeau te geven.