Afgelopen donderdag waren wij naar het ABC restaurant in Velp. Dit is een
All-You-Can-Eat restaurant waarbij alles vers is bereid.  We komen hier wel vaker. We zijn allebei dol op eten en vinden eigenlijk bijna alles lekker, dus een All-You-Can-Eat restaurant is dan perfect !

      

9 Verschillende restaurants

Het leuke aan dit restaurant vinden we dat ze niet alleen een gewoon buffet hebben waar je het eten kan pakken, zoals in sommige andere All-You-Can-Eat restaurants. Bij ABC kan je namelijk bij 9 verschillende restaurantjes’ terecht. Zo hebben ze vis, Italiaans, Chinees, Soepen, Desserts, Steak… Van alles !

DAILY FRESH FISH
STEAKHOUSE
CHINESE & WOK
BAKERY & ICE CREAM
FINE ITALIAN FOOD
PANCAKES & WAFFLES
SALAD BAR
SUSHI BAR
SOUP & BREADS

     

All in style…

Marcin’s “Birthday Waffle” (Bakery & Ice Cream)

Niet alleen het eten, maar ook de restaurantjes met hun decoratie zijn helemaal aangepast bij het thema dat ze dragen. Ook zijn er verschillende tafels waar je aan kan komen te zitten. Deze zijn allemaal gebaseerd op het thema waar ze zich bij bevinden. Zelf kom ik niet zo snel bij de sushi of vis bar. Af en toe vind ik een stukje zalm ofzo wel lekker, maar ik hoef er absoluut niet veel van..  En sushi, tjaa… Geef mij maar een lekker stuk vlees.

 

Happy Thanksgiving

Dessert Buffet  (Bakery & Ice Cream)

ABC is niet alleen lekker, maar ze hebben vaak ook leuke acties. Marcin was een paar weken terug jarig en toen had hij een tegoedbon ontvangen om één keer gratis te gaan eten (mits hij een betalende persoon meenam natuurlijk…). Maar omdat wij op Thanksgiving waren kregen wij bijvoorbeeld ook een kaartje om naar familie of vrienden op te sturen. Je kon deze zelf schrijven en dan zou ABC ervoor zorgen dat deze bij de juiste persoon op de deurmat terecht kwam.

Net als in alle All-You-Can-Eat restaurants zijn er natuurlijk ook mindere punten te vinden, maar zelf vind ik dit een erg net en lekker restaurant.

 

[socialpoll id=”2528397″]