Bij de Lidl zag ik deze drie alcocholvrije drankjes staan. Ik had de Lemonade wel eens eerder op maar nog nooit de alcoholvrije Mojito en Piña Colada. Deze drankjes passen perfect bij dit warme weer. Deze flesjes zijn themaproducten van de Lidl, dat betekend dat ze maar een x aantal keer in het jaar te koop zijn net als de Raw Lemonades en de mini Choco Bites. Hieronder vind je mijn beleving van de drankjes!

Alcoholvrije Mojito
Alcoholvrije Mojito

Alcoholvrije Mojito

Net een echte Mojito! Een heerlijke munt-limoen smaak. Heerlijk dorstlessende, alcoholvrije Mojito. Ideaal voor deze warme temperaturen. Ik ben sowieso helemaal fan van munt én van limoen, dus een Mojito is voor mij altijd een favoriet. Hierdoor is het extra fijn dat ik een alcoholvrije variant heb gevonden nu 😉

Alcoholvrije Piña Colado
Alcoholvrije Piña Colado

Alcoholvrije Piña Colado

Een heerlijk zacht drankje met de heerlijke ananas-kokossmaak. Voor iedereen die wel eens een Piña Colada op heeft zal dit een hele herkenbare smaak zijn. Net als de Mojito is de smaak zo goed als gelijk aan het drankje mét alcohol. Vooral de ananas smaak was in het drankje goed te proeven.

Lemonade
Lemonade

Lemonade

Een lekkere zure Lemonade. Als je dol bent op citroen dan is deze smaak ook zeer geschikt voor jou ! Ik had deze smaak al vaker geprobeerd, maar tijdens het warme weer beviel hij mij extra goed kwam ik achter.

Mijn favoriet

Stuk voor stuk heerlijke drankjes om met warm weer te drinken. Alle drie de drankjes waren zonder alcohol, maar deze heb ik niet gemist. De Mojito en Pino Colada smaakte heerlijk zonder alcohol !

Mijn favoriet is toch echt de mojito! Ondanks dat alle smaken voor mij weg zijn gelegd en ik ze stuk voor stuk lekker vind spreekt de Mojito mij het meeste aan door de lekkere munt-limoen smaak. Love it !

Mocht je ze nu zelf ook willen proberen, houdt de site of folder van Lidl dan in de gaten 🙂

Hebben jullie ze wel eens geprobeerd ?

[socialpoll id=”2560295″]