Deze nieuwe Goodiebox staat in het teken van het 1 jarige bestaan van Goodiebox Nederland. En wat een gave box… Hiermee kunnen ik en iedereen die deze gave box bestelt zichzelf heerlijk in de watten te leggen.

Rituals – Velvety Smooth Cleansing foam

Met deze zeepvrije reinigingsschuim verwijder je je make-up en onzuiverheden snel en gemakkelijk. Maar ook beschermt het je gezicht tegen vervuilende invloeden van buitenaf. Je krijgt er een frisse en gehydrateerde huid van.

De geur is als je het mij vraagt net zo fris als het schuim zelf. Deze foam van de Rituals Purify collectie heeft een Moringa – Lotus geur.

Rituals - Velvety Smooth Cleansing foam
Rituals – Velvety Smooth Cleansing foam

Unani – Dermo Defence Face mist

Met deze Face mist ben je ready to go. Deze face mist bevat stoffen die je gezicht reinigen, beschermen, verzachten en (opnieuw) laten stralen. De juiste bescherming en verfrissing voor de lente.

De, naar mijn mening, lekkere geur van de mist is licht aanwezig waardoor je het niet de hele dag door ruikt. Daarnaast trekt hij snel en onzichtbaar in.

Unani - Dermo Defence Face mist
Unani – Dermo Defence Face mist

Naobay – Protective Conditioner

Deze conditioner maakt je haar heerlijk zacht en glanzend. Daarnaast verzorgt het niet alleen je haar, maar ook je hoofdhuid krijgt zijn verdiende verzorging. Dit product is natuurlijk en diervriendelijk. De conditioner is speciaal ontwikkeld voor droog en beschadigd haar.

Zelf vind ik de geur erg lekker en mijn haar werd er lekker zacht van. Zelfs na 24 uur was het nog steeds zacht. Heerlijk !

Naobay - Protective Conditioner
Naobay – Protective Conditioner

Gosh – Growth Serum

Zoals de naam al zegt stimuleert je haargroei. Je kan het gebruiken voor je wimpers, maar natuurlijk ook op je wenkbrauwen. Het serum trekt binnen enkele seconden in waardoor het bijna direct niet meer zichtbaar is. Na twee weken is er verschil zichtbaar.

Zelf heb ik het product pas 4 dagen in gebruik. Helaas kan ik nog niet bevestigen dat dit verschil al aanwezig is, maar de twee weken zijn natuurlijk nog niet om.

Gosh - Growth Serum
Gosh – Growth Serum

Doucce – Relentless Matte lip crayon

Met deze Lip Crayon breng je een prachtige matte kleur met een romige textuur aan je lippen aan. Met deze Crayon kan je zelf de intensiteit van de kleur bepalen.

Ik ontving de kleur Winterberry in mijn Goodiebox. Een mooie donkere rode kleur passend bij bijna elke gelegenheid. Zelf ben ik niet van de donkere kleuren, maar gelukkig is dit een lip crayon waardoor ik zelf de intensiteit wat minder kan maken.

De Goodiebox mét extra gratis scrub mask van JorgObé

Ik mocht deze Goodiebox uittesten, maar ook jullie kunnen deze Goodiebox  proberen voor maar €19,95. Deze maart Goodiebox bevatte producten met een totaal waarde van €82. Ook de aankomende Goodieboxen zullen 5 – 7 producten bevatten met een minimum waarde van €65.

Heb jij de Goodiebox wel eens geprobeerd ? Lees nu ook mijn blog over de Goodiebox van januari 2019 of de Goodiebox van februari 2019.