Uiteraard konden op onze bruiloft de gasten niet ontbreken. Omdat wij er bewust voor hebben gekozen om onze bruiloft met een kleine groep mensen te vieren nodigden wij alleen familie uit.

Hierdoor was onze bruiloft kleinschalig, maar door de grote familie waren er alsnog zo’n 35 gasten aanwezig. Achteraf had ik het niet anders willen vieren. Ik heb gezellig met iedereen kunnen spreken en ook konden we rekening houden met iedereen wat natuurlijk ook fijn was.

Mijn familie is dol op (toneel)stukjes, vandaar dat ze daar ook allemaal mee aankwamen. Hele persoonlijke, maar ook hele grappige onderwerpen kwamen naar voren. Marcin keek zijn ogen uit haha.

Zo kwamen mijn ouders aan met een stukje over mijn oude knuffels, mijn mokken verzameling, mijn inmiddels 10 kratten die nog bij mijn ouders staan en ze hadden en canvasdoek laten maken van ons leven samen tot nu toe. Daarnaast kregen we van iedereen een leuk cadeau/aandenken.

Natuurlijk kon er geen cadeau voor de gasten ontbreken. Van Foamstickshop.nl ontving ik Foam sticks waarom ik een bedanktbriefje gemaakt heb. We bedankten onze gasten dat “They lighted up our wedding”. Mocht je nu ook zulke Foam sticks willen of op zoek zijn naar andere gave partygadgets of festivalgadgets, dan kun je altijd even een kijkje nemen op hun site ! De LED Foam sticks bedrukken is ook een optie. Super leuk !

Sponsored by: Foamstickshop.nl

10 Replies to “Be the light

  1. Wat gezellig zo’n kleinschalige bruiloft. Ik had zelf vorig jaar iets van 220 gasten uiteindelijk, dus dat is een verschil. Zo klein had mij ook leuk geleken, maar met familie/gezin alleen kwamen we al op 80 mensen uit haha.

  2. Die dingen zijn zo ontzettend leuk! Mijn zoontje heeft er één op de opvang gehad en beleeft er veel plezier aan. Leuk om zo weg te geven inderdaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *