Yes! De postbode verraste mij met een mega (zwaar) pakket; de BlogBox! Deze is samengesteld door RVG Media & Impact en zit vol te gekke producten die ik mocht uitpakken en uittesten. 

Ted Sparks – Outdoor candle

Deze gave outdoor kaars zit in een zwarte glazen omhulling. Ik vind hem echt geweldig, zeker doordat er ook een gouden deksel bij zat. Ideaal voor op de tuintafel. Deze kaars gaat ook nog eens heel lang mee (110 branduren) en weegt maar liefst 1400 gram… Het is dus ideaal voor een sfeervolle zomeravond.

Tafelzeil.nl – 5 tafelzeilen

In de Blogbox zaten ook 5 gave tafelzeilen. Namelijk: een roze van lief, een grijs-zilveren, een witte met bloemen, een blauwe en roze met blauw. Zelf vind ik de grijs-zilveren het mooiste.

En weet je wat het leukste is ? Van Tafelzeil.nl mag ik 2 keer €25,- shoptegoed weggeven! Wil je dit shoptegoed winnen ? Het enige wat je ervoor hoeft te doen is een reactie achter te laten op deze blog! Wil je meer kans maken ? Laat een reactie op de instagrampost achter en tag diegene die ook het shoptegoed van Tafelzeil.nl verdient !

Meedoen kan tot 21 augustus !

Hamamdoeken.com – Bamboe Hamamdoek natural

Deze heerlijk zachte doek is echt ideaal. Ik gebruik hem als picknickkleed, plaid of als omslagdoek. De kleur en de vorm van deze doek maakt dat uiterst geschikt. Wil je hem nu ook scoren, maar met een beetje korting ? Bestel hem dan met de kortingscode: Hamamdoeken.com20

Bowls and Dishes – Espuma schalen

Ik ben zo verliefd op deze handgemaakte schaaltjes die in de Blogbox zaten. Helaas is er een gesneuveld tijdens het verzenden, maar ondanks dat geniet ik van de andere 2 schaaltjes. Ze hebben een gave kleur en een ontzettend leuk en uniek patroon. Super leuk om op de tafel te zetten wanneer je gasten hebt met bijvoorbeeld borrelnootjes of chips.

Sauna en Beauty Oase – Verwenpakket

Oh, wat is dit een heerlijke verrassing ! In dit saunapakket zat een cadeaubon voor een dagje sauna inclusief entree voor 2 personen en er zaten ook alvast een setje slippers en een heerlijke bodylotion bij. Samen met de doek van Hamamdoeken ben ik dus helemaal ready voor de sauna. Daar gaan we is lekker gebruik van maken.

Ariane Inden – Anti Ageing color boost lipstick

Deze lipstick bevat een grote hoeveelheid actieve werkstoffen. Dit houdt in dat je een intensieve kleur op je lippen hebt en daarnaast heeft de kleur ook een langdurige houdbaarheid. Door de oliën en vitaminen die in de lipstick zitten zal de lipstick een voedende en verzorgende werking hebben waardoor je lippen niet uitdrogen, maar lekker zacht en soepel blijven. Ik heb deze lipstick een aantal keer gebruikt en ik merk dat mijn lippen daadwerkelijk zachter worden. Naast deze gave bruine kleur zijn er nog meer dan 60 andere kleuren.

Mijn favoriet uit de Blogbox is toch echt wel de Ted Sparks kaars. Wat vinden jullie het leukste product uit deze Blogbox ?

Sponsored by: Ted Sparks, Tafelzeil.nl, Hamamdoeken.com, Bowls and Dishes, Sauna en Beauty Oase, Ariane Inden en RVG Media

Lees nu ook : Dancing in the rain met Goodiebox