Get to know… Liefslinne.nl

Get to know… Liefslinne.nl

Momenteel ben ik student aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Mentale en fysieke gezondheid hebben mij altijd aangetrokken. Sinds 2018 blog ik hier ook over op Liefslinne. Een feelgoodblog, over (zelf)vertrouwen, mentale gezondheid en chronische ziek zijn. In...
Get to know… AmbitiEmma

Get to know… AmbitiEmma

Momenteel woon ik samen met mijn vriend in Amsterdam. Ik ben sinds kort begonnen met een nieuwe opleiding aan de Universiteit van Tilburg. Ik ben student, wegens omstandigheden heb ik mijn HBO-bachelor nog niet behaald, wel ga ik al aan een pre-master beginnen. Naast...
Get to know… Kimsblogs

Get to know… Kimsblogs

Ik ben moeder van een dochter en zoon. Daarnaast probeer ik creatief te zijn en sportief (al is dat laatste momenteel wat minder). Ik woon samen met de kids, mijn vriend en onze maffe kat in Brabant in een huisje waar we nu ongeveer 3 maanden geleden ingetrokken zijn....
Get to know… MamaScrapelle

Get to know… MamaScrapelle

Hoi Ik ben Ellen Snuverink, getrouwd met een ondernemer en samen zijn we ouders van een eigenwijze dochter van bijna 7 jaar. Na 5 jaar als gastouder te hebben gewerkt ben ik het avontuur van het Zij-Instroom traject PABO ingegaan. 3 dagen sta ik als...
Get to know… Daantjeslife

Get to know… Daantjeslife

Ik ben Daniella 28 jaartjes jong. Bijna altijd wordt ik Daan of Daantje genoemd, inmiddels woon ik alweer langer dan een jaar samen met mijn lieve vriend Robin en onze drie poezekindjes Coco, Shadow en Stormy. Al vanaf jonge leeftijd schreef ik alles van mij af, door...
Get to know… The Girl Next Door

Get to know… The Girl Next Door

Hi allemaal! Mijn naam is Ellen en ik woon in Almere, waar ik samenwoon met mijn vriend Dennis en mijn kleine labradoodle, Charley. In het dagelijkse leven ben ik veel bezig met De Wet Van Aantrekking en manifesteer ik mijn mooiste leven. Ik maak graag podcasts,...