In deze blog deel ik 10 comedy films met jullie die je op dit moment kunt vinden op Netflix. Zak lekker onderuit op de bank met deze humoristisch Comedy Marathon.

1) We're the millers

Een kleine dealer heeft een schuld aan zijn
leverancier en besluit een grote hoeveelheid wiet
vanuit Mexico te smokkelen. Hij stelt een nepfamilie
samen als dekmantel. – Netflix

David, een ervaren wiethandelaar, creëert een komische nepfamilie als onderdeel van zijn plan. Na een beroving moet een drugssmokkel doen om zijn baas terug te betalen. Maar of een stripper, een weggelopen meisje en een nerd nu zo’n goede combinatie zijn ? Bereid je voor op een film vol gênante tips en komische, onervaren momenten.

2) Instant family

Een stel dat huizen aankoopt en doorverkoopt, weet zeker dat ze dit nieuwste project aankunnen: de adoptie van drie pleegkinderen. Maar ze lijken niets op een gezin – Netflix

Pete en Ellie voelen een leegte in hun huwelijk. Ze bezoeken een pleeggezin met twee maatschappelijke werkers, Karen en Sharon, die de hoopvolle ouders begeleiden bij de stappen om adoptieouders te worden. 

Pete, Ellie en verschillende andere koppels worden uitgenodigd voor een kermis. Hier zijn verschillende kinderen die de twee zouden kunnen adopteren. Met een heel ander plan in hun hoofd komen ze thuis. Maar wat doe je als het meisje dat je wilt adopteren opeens ook nog een broertje én zusje blijkt te hebben ?

3) Vacation

In deze remake van ‘Vacation’ probeert de zoon van Clark Griswold, Rusty weer een band met zijn familie op te bouwen tijdens een rampzalige roadtrip naar Walley World. – Netflix

In deze film wil Rusty zijn familie weer naar elkaar toe brengen door zijn jeugdherinneringen opnieuw te beleven. Hiervoor neemt hij zijn vrouw en twee zonen mee naar een pretpark, maar onderweg worden ze om de haverklap geconfronteerd met uitdagingen en problemen. Zal het gezin heelhuids in Walley World aankomen ?

4) The ugly truth

Abby is een succesvolle producente van een ochtendprogramma en Mike, haar irritante tv-ster, zegt dat mannen maar één ding willen. Abby probeert het uit… – Netflix

Mike vertelt Abby wel hoe een man denkt en wat een man ‘echt wil’. Hij wil haar wel even laten zien hoe ze een knappe dokter kan ‘vangen’ die net bij haar in het appartementencomplex is komen wonen. Helaas kunnen Mike en Abby niet zo goed met elkaar overweg waardoor dit niet zo soepel verloopt als gedacht. Zal het haar lukken om de jonge dokter aan de haak te slaan of is er toch iemand anders voor haar bestemd ?

5) Identity thief

 Als een man in Colorado beschuldigd wordt van misdaden die hij niet gepleegd heeft gaat hij op zoek naar zijn identiteitsdief die in Florida woont. – Netflix

Als Sandy erachter komt dat iemand zijn identiteit heeft gestolen en daarmee Sandy en zijn gezin in de schulden heeft geholpen, gaat Sandy op reis. Hij bezoekt zijn identiteitsdief met als doel om haar bij het politiebureau af te zetten in Colorado. Maar deze reis gaat niet zo gemakkelijk als dat hij gehoopt had. Zal hij haar op tijd in Colorado krijgen om zijn baan niet te verliezen ?

6) Tammy

Tammy wordt tot het uiterste gedreven nadat ze haar baan is kwijtgeraakt en ontdekt dat haar man vreemdgaat. Ze vlucht de stad uit met haar drankzuchtige grootmoeder. – Netflix

Een roadtrip met je oma die wel van een biertje houd. Dat beloofd een komisch ritje te worden. Maar wat doe je als je oma in de gevangenis komt te zitten en de borg $3000 is ?

7) The wrong Missy

Tim kent twee Missy’s. Hij is gek op de een en heeft een hekel aan de ander. Geen probleem, zolang hij ze niet verwart. – Netflix

Op een mislukte date leert Tim Missy kennen. Hij vindt haar helemaal niks en besluit dan ook om het bij één date te houden. Op het vliegveld leert hij een andere Missy kennen met wie hij wel een beschuitje zou willen eten… Maar wat doe je als je dan per ongeluk de verkeerde Missy uitnodigt voor een belangrijke zakenreis ?

8) I feel pretty

Na een ongeluk tijdens een spinningles komt een onzekere vrouw weer bij met ongekend zelfvertrouwen en een onbevreesde kijk op het leven, dating en sexy dansmoves. – Netflix

Als je als vrouw worstelt met onzekerheid is het geweldig als je dankzij een val ongelofelijk veel zelfvertrouwen krijgt. In deze film raakt Renée overtuigt dat ze de mooiste en meest capabele vrouw ter wereld is. Haar nieuwe zelfvertrouwen stelt haar in staat onbevreesd te leven, vol met sexy dansmoves, flirtmoves, sollicitaties en nieuwe vriendschappen. Maar wat gebeurt er dan als ze zich beseft dat haar uiterlijk nooit is veranderd?

Bekijk hier mijn review

Hoi, ik ben Joanne en ik heet je welkom op mijn blog!

Inspirationnl.com is speciaal voor jou. Of je nu een ouder bent, werkt met kinderen of graag mijn leven volgt. Hier vind je dagelijks entertainment en inspiratie op het gebied van lifestyle, onderwijs en opvoeding.

In de webshop vind je educatief materiaal om te gebruiken thuis, in de klas, op de Buitenschoolse opvang of op het kinderdagverblijf.

Wil je meer over mij leren? Neem dan even een kijkje op deze pagina.

Veel leesplezier!

Joanne Glaudemans

Blogster & Pedagogisch Medewerker