Minder kalkaanslag, een betere smaak en langere levensduur voor je huishoudelijke apparaten. Wie wil dat nou niet ? Ik mocht het van Waterontharder.com uittesten.

De Amfa4000

Met de Amfa4000, een compacte waterontharder, rond je waterleiding zou het magnetische veld voorkomen dat calcium en magnesium zich kristalliseren. De waterhardheid blijft hierdoor wel hetzelfde, maar het kalk blijft in het water en zal zich niet hechten aan je apparaten, leidingen of kranen. Het zou tot wel 85% minder kalkaanslag moeten geven.

Mijn beleving met de Amfa4000

Om eerlijk te zijn vond ik het in eerste instantie klinken als iets wat te mooi was om waar te zijn, maar ik ben nu toch echt overtuigd. Het werkt daadwerkelijk. Het water smaakt minder bitter en er hecht zich geen nieuwe kalk aan de apparaten en kranen. Ook de bestaande aanslagen zijn (deels) verdwenen.

Amfa4000 van Waterontharder.com
Amfa4000 van Waterontharder.com

Lees nu ook: Whatsapp voor je bedrijf

Voordelen van de Amfa4000

  • Er zal tot wel 85% minder kalkaanslag zijn. Je apparaten gaan langer mee en je zal kosten besparen doordat je minder schoonmaakspullen en zeep nodig zult hebben. Daarnaast zal je water verbruik ook minder zijn.
  • Met 1 Amfa4000 heb je genoeg voor je hele huis. Het is geschikt voor elk type woning.
  • Je kan het zelf binnen minder dan 5 minuten installeren. Zelfs wanneer je twee linker handen hebt, want je hoeft het alleen maar om je waterleiding te bevestigen met een bandje.
  • Het is een compact apparaat, dus het kost niet veel ruimte. Daarnaast geeft het ook niets als je waterleiding dicht langs de muur zit. Er hoeft maar een dun plaatje tussen de muur en de leiding te komen.
  • De bezorging kost je niets en voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.
  • Je hebt geen service- en onderhoudskosten, want de Amfa4000 heeft geen onderhoud nodig. Mocht er wat mis zijn dan heb je zelfs 10 jaar garantie.
  • Je hebt 100 dagen niet goed, geld terug garantie. Dus je kunt het gemakkelijk uittesten. Voor als je net als ik nog niet geloofde dat het werkt…
  • Na 6 weken zie je resultaat. Bestaande kalk in de waterleidingen zal oplossen dankzij de Amfa4000. Het duurt dus even voordat je daadwerkelijk resultaat ziet. Hoelang het bij jouw waterleidingen duurt is wel afhankelijk van de waterhardheid in jouw omgeving en de leeftijd van de waterleidingen. Maar na 6 weken moet je resultaat zien.
Amfa4000 van Waterontharder.com
Amfa4000 van Waterontharder.com

Zelf ben ik echt verrast door het resultaat. De kalk die we hadden blijft zoals je hieronder ziet, maar er is geen verschil te zien. Zoals je ziet is het gebleven zoals het was. Hier ben ik heel blij mee. De kostenbesparing moet ik nog in de gaten houden, hiervoor heb ik hem nog niet lang genoeg om dat te kunnen zien. Maar de andere resultaten hebben mij al bespaard als het gaat om schoonmaakproducten te kopen om de kalkaanslag te verwijderen.

Sponsored by: Waterontharder.com

[socialpoll id=”2552649″]