Deze producten helpen je om rust te creeëren tijdens een momentje me-time tijdens of na een drukke week, wanneer je ziekerig bent of wanneer je letterlijk of figuurlijk moet dansen in de regen.

Human + Kind Shower Mousse

Dansen in de regen, eh onder de douche word nu wel heel makkelijk. Deze heerlijk ruikende Shower Mousse ontving ik in de geur Tropical Splash. En deze naam omschrijft de hele geur. Als ik aan een Tropische geur denk komt deze zo ongeveer wel naar boven. Het schuim van de bus had van mij wel meer op mogen schuimen, maar dat deed niet af aan de lekkere geur van de mousse. Naast dat het lekker ruikt is het ook vegan, allergievrij en vol met natuurlijke extracten. Hierdoor is het geschikt voor zo goed als elk huidtype, ook voor de allerdroogste huid !

Goodiebox Dancing in The Rain - Shower Mousse, Human + Kind
Goodiebox Dancing in The Rain – Shower Mousse, Human + Kind

Fulgent World Bokkepoot nagelverzorging

Deze glazen bokkepoot is ideaal. De mooi afgeronde randen zorgen ervoor dat je zonder je nagel te beschadigen hem gemakkelijk als nagelriem pusher én nagelcleaner kunt gebruiken. Wel ben ik nog steeds bang om hem te laten vallen… Tja, lomp zit in je of niet…

Goodiebox Dancing in The Rain - Bokkepoot Nagelverzorging, Fulgent World
Goodiebox Dancing in The Rain – Bokkepoot Nagelverzorging, Fulgent World

Miqura Hair Steam Mask

Dit haarmasker laat je haar dansen in de regen wanneer het droog is. het bevat voedende ingrediënten waardoor je haar weer gevoed en glanzend is. Het is net alsof je net van de kapper vandaan komt en je haar weer stukken gezonder aanvoelt.

Goodiebox Dancing in The Rain - Hair Steam Mask, Miqura
Goodiebox Dancing in The Rain – Hair Steam Mask, Miqura

Goodiebox Detangler Brush

Om heel eerlijk te zijn was het eerste wat ik dacht. Oh nee, niet ‘zo’n borstel’. Ik heb een keer een vergelijkbaar ogende borstel gehad die meer klitten maakte dan dat het je haar ontklitten zou. Maar goed, de borstel zat erin dus ik moest en zou het proberen. Hoewel ik de andere producten het liefst allemaal tegelijk zou gebruiken, wat ik ook grotendeels gedaan heb, heb ik deze borstel nog 2 dagen laten liggen. Maar toen ik de dag erna de borstel gebruikte stond ik versteld. De klitten waren er sneller uit dan bij mijn ‘normale’ borstel. Nu gebruik ik hem dagelijks en ligt mijn oude borstel in de kliko. Zo zie je maar weer, wie niet probeert…

Goodiebox Dancing in The Rain - Detangler Brush, Goodiebox
Goodiebox Dancing in The Rain – Detangler Brush, Goodiebox

Nails Inc. Anti Social Climber Nail Polish

Wat een leuk vrolijk kleurtje. Wie word er nu niet vrolijk van zo’n mooi lente kleurtje. Voor een langdurig effect raad ik wel aan om een base en topcoat te gebruiken bij deze nagellak. Zelf had ik alleen deze nagellak op mijn nagels en daardoor was het er al snel vanaf. Als je net als ik veel met je handen werkt (en ze hierdoor ook vaak wast), dan raad ik aan om dit te doen, anders is het maar voor een dag écht mooi.

Daily Concepts Exfoliating Body Scrubber

Deze scrubber is zo fijn. Een tijdje geleden had ik een scrubber, maar die was echt veel te hard waardoor het niet fijn was. Deze scrubber is hard genoeg om je dode huidcellen er op een milde wijze af te halen. Ook op gevoelige plekken. Ik vind deze zelf heel fijn werken.

Als verrassing zat er deze keer in de box een proefabonnement van 1 maand op Hayu, dé streaming dienst voor reality series. Niet perse voor mij weggelegd. Ik ben meer van een (netflix) serie, die eigenlijk nergens opslaat en geen realiteit is haha. Maar een gratis maand is natuurlijk altijd leuk om zoiets uit te proberen.

Goodiebox Dancing in The Rain - Hayu. Proef Abonnement
Goodiebox Dancing in The Rain – Hayu. Proef Abonnement

Ik mocht deze Goodiebox uittesten, maar ook jullie kunnen deze Goodiebox proberen voor maar €19,95. Scoor hem nu hier ! Deze Dancing in The Rain Goodiebox bevatte producten met een totaal waarde van €65. Ook de aankomende Goodieboxen zullen 5 – 7 producten bevatten met een minimum waarde van €65.

Scoor nu jouw goodiebox!

Heb jij de Goodiebox wel eens geprobeerd ? 

Lees nu ook mijn blog over de Goodiebox van januari 2019 , Goodiebox van Februari of de Goodiebox van maart 2019 !