Oh my, deze smaken moest en zou ik proberen. Toen ik ze in het schap bij de Lidl vond werd ik direct nieuwsgierig. Chocolade met sinaasappel, banaan met toffee en uiteraard een salted caramel. Klinkt goed, nietwaar ?! In deze blog lees je mijn mening over deze smaken.

De structuur van alle drie de spreads is vergelijkbaar aan een “normale” chocopasta waardoor het ook gemakkelijk smeerbaar is. Ik heb de potjes rond kerst gekocht bij Lidl. Aangezien het een thema product is zullen ze ook alleen rond feestdagen in de schappen liggen.

Deluxe spread - Banoffee
Deluxe spread – Banoffee

Banoffee

Deze toffee spread was super lekker om maar gelijk met de deur in huis te vallen. Dit potje zou ik met een lepel leeg kunnen eten. Toffee met een vleugje banaan. Wat mij betreft een perfecte balans, want de banaan was niet te sterk aanwezig waardoor de spread niet te machtig werd.

Deluxe spread - Chocolate & Orange
Deluxe spread – Chocolate & Orange

Chocolate-Orange

Hmm.. Tja, wat valt er over deze smaak te zeggen. Ik vond deze niet zo lekker. De sinaasappelsap overheerste extreem waardoor deze spread heel machtig werd. Niet mijn favoriet dus, maar voor de sinaasappel lovers dus wel een aanrader.

Deluxe spread - Salted Caramel
Deluxe spread – Salted Caramel

Salted Caramel

Als iets Salted Caramel heet verwacht ik hier veel van, haha. Ik ben dol op gezouten karamel en deze leek mij dus ook het lekkerst. Eerlijk gezegd viel deze smaak mij een beetje tegen. De karamelsmaak kwam heel sterk naar voren, maar echt een zoutig smaakje miste ik. Het had van mij wat zouter mogen smaken. Een heerlijke smaak, maar gewoon een karamelspread en geen gezouten karamel.

Welke van deze smaken lijkt jou het lekkerst ?

Dit blogbericht is niet gesponsord. Ik schreef dit blogbericht naar eigen mening en kreeg niets opgestuurd of betaald.