Inspirationnl.com

Disclaimer blog
Op deze pagina vind u de disclaimer van Inspiration NL. Deze informatie is geldig voor www.inspirationnl.com en de social media kanalen die in bezit zijn van Inspiration NL.

Copyright

Alles wat op Inspirationnl.com staat is eigendom van Inspiration NL. Dit betekent dat onder geen enkele omstandigheid er iets gebruikt mag worden zonder toestemming.

Wil je een foto of artikel van mijn website of instagramaccount gebruiken. Neem dan van te voren even contact met mij op.

Bent u van mening dat ik afbeeldingen gebruik die niet mijn eigendom zouden zijn, maar van jouw blog of bedrijf zouden zijn ? Neem dan contact met mij op, dan pas ik dit direct aan.

Affiliate links

Op Inspiration NL zal je regelmatig een affiliate link vinden. Met deze link wordt u privacy niet aangetast. Als u of een andere bezoeker via de link die ik geplaatst heb iets koopt, dan zal ik hier een klein percentage van ontvangen. Dit zal voor u geen extra kosten meebrengen. Deze ontvangen percentages helpen mij om mijn blog te behouden en eventueel te verbeteren. 

Inspiration NL is onder geen enkele omstandigheid verantwoordelijk wat er gedeeld word op de site waar naartoe wordt gelinkt.

 

Samenwerkingen

Door het aantal volgers en bezoekers is mijn blog een goede mogelijkheid om uw product of merk te promoten. Dit kan door middel van een productreview, een advertorial of een banner op mijn blog. Heeft u een ander idee dan mag u dit ook altijd aan mij laten weten. Voor meer informatie en voor contact kunt u terecht op mijn samenwerkingen pagina.

Graag contact opnemen voordat producten of pakketten opgestuurd worden. Ik ben niet verplicht om niet overeengekomen producten te promoten of op enige weg aan mijn volgers of lezers te tonen.

Wat persberichten betreft zijn de laatste nieuwtjes, uitnodigingen voor events en persberichten altijd welkom. Ik geef wel altijd een eerlijke mening over het product.

Onder de posts waarvoor ik een vergoeding heb gekregen zal ik dan ook vermelden dat ik deze heb ontvangen. Dit zal je herkennen door bijvoorbeeld een hashtag als: #spon, #gekregen of #influencer

Hoi, ik ben Joanne en ik heet je welkom op mijn blog!

Inspirationnl.com is speciaal voor jou. Of je nu een ouder bent, werkt met kinderen of graag mijn leven volgt. Hier vind je dagelijks entertainment en inspiratie op het gebied van lifestyle, onderwijs en opvoeding.

Wil je meer over mij leren ? Neem dan even een kijkje op deze pagina.

Veel leesplezier !

Get In Touch

Whatsapp: +31 6 17462298

Email: info@inspirationnl.com