Superhelden Slinger

1,49

Iedereen heeft er wel eens over gedagdroomd: Superheld zijn. Superhelden zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Superhelden; de populaire wezens, figuren en personages in fictieve verhalen, zowel in stripboeken als in films, series of op tv.

Iedereen heeft er wel eens over gedagdroomd: Superheld zijn. Superhelden zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Superhelden; de populaire wezens, figuren en personages in fictieve verhalen, zowel in stripboeken als in films, series of op tv. In deze template vind je 8 superhelden die nog mooi versierd kunnen worden. Trek de kleurpotloden, stiften en glitters maar uit de kast en versier deze heldhaftige figuren zo mooi mogelijk. Wie maken de langste superhelden slinger ?

Er zitten verschillende "beroemde" marvel superhelden bij, maar ook verschillende superhelden uit tv programma's.  Denk maar eens aan Ironman, Spiderman, Ladybug en Mega Mindy.

Veel knutselplezier !

Extra informatie

Aantal bladzijdes

2

Soort document

PDF

beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Hoi, ik ben Joanne en ik heet je welkom op mijn blog!

Inspirationnl.com is speciaal voor jou. Of je nu een ouder bent, werkt met kinderen of graag mijn leven volgt. Hier vind je dagelijks entertainment en inspiratie op het gebied van lifestyle, onderwijs en opvoeding.

In de webshop vind je educatief materiaal om te gebruiken thuis, in de klas, op de Buitenschoolse opvang of op het kinderdagverblijf.

Veel (lees)plezier !

Get In Touch

Whatsapp: +31 6 17462298

Email: info@inspirationnl.com