Herken je dat ? Op zoek zijn naar een cadeautje voor iemand maar weet je eigenlijk niet wat je moet geven ? Zelf vind ik geld of een fles wijn een beetje te “gewoon” om te geven. Ik wil altijd iets geven wat de ander ook erg leuk vind, maar dit is soms nog best lastig. Maar Lonneke van mamadrinktwijn.nl heeft daar dé oplossing op bedacht ! 

Van mamadrinktwijn.nl ontving ik deze superleuke wijnetiketten. Allemaal met een ‘wijntintje’. Voor een cadeautje of wanneer er visite komt vind ik dit een super leuk idee. Op deze manier is een fles wijn een persoonlijk cadeau zonder dat je er veel geld aan uit hoeft te geven.

 

De etiketten zijn aan de achterkant voorzien van een paars/blauw laagje waardoor de etiketten van de wijnfles zelf niet door zal schijnen, ideaal. Op deze manier kan je ze gewoon over het originele etiket plakken. Wel eventjes opletten met wijnflessen waarbij het etiket iets dikker is op sommige plekken of waar een logo op gedrukt is die er als het ware uit steekt, want dit zie je natuurlijk wel. Dan zal je het originele etiket er wel even af moeten halen.

 

Zelf ben ik dol op het etiket “All you need”. Het heeft een leuke opmaak en de tekst is natuurlijk perfect voor elke wijndrinker.

Naast deze leuke etiketten zijn er nog veel meer leuke etiketten te koop dus neem snel een kijkje >> 0.0 <<. Of klik op een van de etiketten hieronder om gelijk naar dat éne leuke etiket te gaan 🙂

Relax

Jij kookt

Wijn drinken

Welk etiket zou jij op jouw wijnfles plakken ?

Sponsored by http://www.mamadrinktwijn.nl