Voor onze bruiloft wilden wij geen gastenboek. We wilden iets bijzonders waar we ook gebruik van zouden kunnen maken zonder dat het ergens ligt te verstoffen in de kast.

Van Studentendrukwerk.nl mocht ik bierviltjes laten bedrukken. Dit was voor ons de kans om een uniek ‘gastenboek’ te maken. Ik liet voor iedereen één bierviltje maken om mee naar huis te nemen als herinnering en één bierviltje om te beschrijven. Op de beschrijfbare bierviltjes mochten de gasten twee antwoorden geven. Namelijk:

Wat de “Wishes for the Bride & Groom” van de gast zijn. Oftewel, wat wenst de gast ons toe in ons huwelijk.

En

Welke raad voor een goed huwelijk geeft onze gast ons mee ?
Bierviltjes wens & raad Studentendrukwerk.nl
Bierviltjes wens & raad Studentendrukwerk.nl

Op deze manier konden onze gasten op een unieke manier een wens en een raad achterlaten zonder dat wij een gastenboek hoefden te gebruiken. En op deze manier kunnen wij de bierviltjes gebruiken en nog een paar keer overlezen. Zelfs de kinderen hebben er zelf wat op geschreven of een kunstwerk van gemaakt. Ook onze gasten hebben op deze manier een leuk aandenken aan onze bruiloft.

Naast Bierviltjes kun je nog veel meer laten bedrukken, zoals scripties, t-shirts, readers, allerlei wanddecoratie, menukaarten etc. Je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt het door ze laten bedrukken of maken. Ook onze trouwboekjes voor in de kerk heb ik door ze laten afdrukken. Ideaal, je hoeft alleen je pdf-bestand in te leveren en zij drukken het voor je af.

[os-widget path=”/inspirationnl/wat-vinden-jullie-van-onze-bierviltjes”]

Sponsored by: Studentendrukwerk.nl