Ik neem jullie dit keer mee in onze week vol met knoeien met kitstrips, hondjes kijken en een verlicht huis.

Zondag

Vandaag zijn wij begonnen met een heerlijk ontbijtje. Een eitje met champignon en ham met een lekker kopje koffie en een glaasje sinaasappelsap.
Daarna zijn we lekker wezen sporten. We hebben vandaag onze benen en rug getraind. Achteraf hebben wij bij de sportschool ook nog lekker een eiwitshake genomen.  Zelf had ik een bananenshake en mijn vriend had een framboos-zwarte bes.

Afbeeldingsresultaat voor kitband bison
Kitstrip (Bison)
Gerelateerde afbeelding
DC’s Legends of Tomorow (Netflix)

Daarna zijn we even naar de moeder van Marcin geweest. We zouden voor haar in de badkamer nog even een randje kitten en in haar tuin hebben we even wat kleine klusjes voor haar gedaan. Voor het kitten hadden we een strip van Bison. Maar helaas, omdat de man die de badkamer heeft gemaakt de tegels niet recht heeft gelegd, kon deze strip niet goed genoeg plakken. Voor ons dus helaas geen succes. Maar ik vermoed dat het voor rechte stukken erg handig zal zijn.
Daarna zijn we lekker naar huis gegaan en hebben we lasagne gegeten en hebben we onze serie “DC’s Legends of Tomorrow” gekeken.

  

Maandag

Vandaag was voor ons weer een werkdag. Overdag was ik te vinden bij Itec en daarna ben ik doorgereden naar de Lidl waar ik ook wekelijks een paar uur werk. Om half 11 ging ik weer naar huis en ben na wat opruimwerk lekker mijn bed in gedoken. Ook Marcin die werkte van de hele dag en was iets eerder thuis.

 

Dinsdag

Ook vandaag mochten wij weer lekker aan het werk. Om vijf uur heeft Marcin mij opgepikt bij het werk om vervolgens door te rijden naar de sportschool. Hier hebben wij onze borst, triceps en schouders getraind. Daarna zijn we nog even langs de jumbo geweest voor een pakketje van mij en zijn we naar huis gegaan om te gaan eten. Vandaag stonden er aardappelpartjes, doperwten, worteltjes en zigeunerschnitzels.

 

Woensdag

Waakdijk, Heerewaarden

Vandaag ben ik na het werk naar huis gereden en heb thuis een lekkere pasta gegeten die ik de avond van te voren al had gemaakt, hierdoor hoefde ik hem alleen nog maar op te waren. Ideaal. Marcin werkt namelijk op woensdag avond dus dan maak ik het vast de dag van te voren.
Daarna ben ik naar mijn collega gereden en heb daar mijn haar laten knippen door haar moeder die kapster is. Ik moet eerlijk zeggen dat het al veel te lang niet geweest was, dus het was echt nodig. Daarna ben ik lekker naar huis gegaan om mijn kledingkast uit te zoeken.


Donderdag

Vandaag was net als de andere dagen van de week weer een werkdag. Vandaag moet ik eerlijk zeggen dat ik niet veel gedaan heb op mijn werk. Normaal ben ik een echte doorzetter, maar vandaag lukte het gewoon niet. Ik was erg snel afgeleid, maar hebben we dat niet allemaal wel eens ?

Na het werk zijn we om 6 uur lekker gaan trainen. We hebben onze rug en biceps getraind. Zelf heb ik ook nog mijn benen getraind, maar Marcin had hier nog teveel spierpijn en heeft deze doelgroep niet meegepakt zodat zijn spieren voldoende tot rust konden komen.

Vandaag stonden er boontjes, kipschnitzels en krieltjes op het menu. Lekker makkelijk, snel en we zijn er allebei dol op. 

Daarna hebben wij nog even schoongemaakt en heeft Marcin zijn haar geknipt.  Ja, dit kan hij zelf… Super knap ! Hij doet dit dan ook wekelijks zodat zijn haar netjes en verzorgd blijft. Super handig ook, want het scheelt tijd én geld.

  

Vrijdag

Vandaag was voor mij een rare dag op het werk. Er zijn allemaal dingen gebeurd waar ik zelf niets van snapte dat het zo kon gaan en dat mensen anderen echt gemeen kunnen behandelen. Het was niet bij mijzelf, hoor, maar toch… Het geeft je geen prettig gevoel als er niet respectvol en eerlijk wordt gehandeld. Toen ik thuiskwam heb ik snel schoongemaakt, want vanavond werden onze sugargliders opgehaald door een hele lieve vrouw. We hebben er helaas voor moeten kiezen om ze te verkopen. Ik kon de beestjes niet de tijd en aandacht geven die ze nodig hadden en wist dat ze veel meer verdiende. Vandaar dat we de moeilijke keuze hebben moeten maken om ze naar iemand te brengen die deze tijd en ook ruimte wel heeft. Daarna ben ik lekker mijn bedje in gedoken, heb ik nog even aan mijn blog gewerkt en ben gaan slapen, want morgen heb ik weer een lange dag. Marcin dook na zijn werk ook lekker naast mij in bed.

 

Zaterdag

Hondenkennel Berlicum (Honden kennel Kuypers)

Vandaag mocht ik om 6 uur ‘s ochtends beginnen bij de Lidl. Vanmorgen sta ik op de Bake-off. Of ook wel… Ik bak de lekkere verse broodjes. Dus als je zin hebt… 😉 Helaas betekent dit wel dat mijn wekker al om kwart voor 5 gaat en dat ik om half 6 op mijn scooter moet zitten zodat ik op tijd ben. Om kwart over 12 was ik gelukkig al weer klaar . Op de terugweg naar huis reed ik lekker rustig, want wat was het mooi weer. Echt genieten nog even zo’n warme dag ! Toen ik thuiskwam was Marcin al een tijdje thuis. Hij had gelukkig het huis al schoongemaakt waardoor er nog maar een paar kleine dingetjes gedaan moesten worden. Daarna zijn we naar Den Bosch gereden, omdat Marcin nog even een cadeautje moest hebben voor een collega. Toen we daar klaar waren reden we naar Berlicum waar we een afspraak hadden om even bij een aantal fokkers hondjes te kijken. Super lief ! Het liefst nam ik ze allemaal mee naar huis. De hond op de foto hiernaast had ik het liefst gelijk meegenomen, haha… We zijn op het moment gewoon aan het kijken wat voor huisdier bij ons, onze omgeving en ons werk past. Wij willen graag een hondje, maar we moeten hierin wel kijken wat haalbaar is.

Hebben jullie een hond ? En wat doen jullie met hem of haar als jullie een hele dag weg zijn ?

Ledstrips Action (Action) 3 dieren schilderijen (Ikea) Meubels (Ikea)

Daarna hebben we nog even bij de action meer ledlight strips gehaald. Marcin had achter de tv al een paar strips geplakt, maar vond het toch wel mooi om op andere plekken in het huis ook deze strips te plakken. Voor zover we er nu uit zijn komen ze ook op de vensterbank achter onze bank, bovenop onze kledingkast en onder ons kastje.

 

 

Hoe was jouw week ? Nog bijzondere dingen gedaan of was het een ‘gewone’ week ?I