Genre: Comedy| Drama
Duur: 93 minuten
Hoofdpersoon: Kayla (Elsie Fisher)
Op Netflix : Op dit moment (nog) niet Updated 17-2-2019
Bijzonderheden: Ik ben bij de prèmiere van de film geweest in Kinepolis Utrecht, maar vanaf 21 februari is de film te zien in de bioscopen.

An introverted teenage girl tries to survive the last week of her disastrous eighth grade year before leaving to start high school. – IMDB

In deze film gaat het over een onzeker meisje die haar weg probeert te vinden op de middelbare school én in de social media wereld.

Samen met Emma van AmbitiEmma mocht ik naar de film prèmiere van Eighth Grade.

Voor mij was deze film op vele momenten tekenend voor mijn middelbare schooltijd. Niet perse het stille, maar vooral het onzekere en alleen voelende. Ik vond het best lastig af en toe op de middelbare school en ook in deze film zag ik hiervan hele herkenbare dingen. Maar op sommige plekken van de film voelde ik mij redelijk ongemakkelijk voor haar…

[yasr_multiset setid=1]

Wat vinden jullie van deze film ? Hebben jullie hem al gezien ?

[yasr_visitor_multiset setid=1]