Bijzondere Oreo smaken

Bijzondere Oreo smaken

We kennen allemaal de Originele Oreo-koekjes wel. Het donkerbruine koekje met een wit crème laagje ertussen. Tegenwoordig vind je ook allerlei andere smaken, formaten en varianten Oreo-koekjes. Oreo-koekjes met chocolade eromheen, chocolade met oreo erin, oreo met andere smaken… Helaas zijn deze in Nederland nog niet zo heel gemakkelijk te krijgen.

Onze vakantie van 19 tot 27 december 2019 brachten wij door in New York. In de supermarkt daar lagen allerlei verschillende smaken Oreo. Natuurlijk moest ik een paar van deze smaken proberen aangezien ik dol ben op Oreo.

Golden oreo
Golden oreo

Golden Oreo

Deze Golden oreo is een Vanille oreo variant en is echt mijn alltime favorite. De vulling is hetzelfde als de donkere Oreo-koekjes, maar de koekjes zijn een neutralere, vanille smaak. Perfect !

Oreo – Dark chocolate


Oreo – Dark chocolate

Deze combinatie van koek en vulling is heerlijk. Net alsof je de ‘normale’ Oreo-koekjes eet met een soort van brownie crème ertussen. Love it ! Zeker een aanrader voor de chocolade liefhebbers.

Oreo Thins – Latte

Oreo Thins – Latte

Elke koffieliefhebber zal hier dol op zijn. De vulling is perfect in combinatie met de dunne Oreo-koekjes. Beide smaken zijn niet overheersend, maar matchen goed.

Oreo – Carrot cake

Oreo – Carrot cake

Ja, overduidelijk carrot cake. Voor de carrot cake liefhebbers dus echt een aanrader. De koek heeft de smaak van de carrot cake zelf en de witte vulling is vergelijkbaar aan de witte crème waarmee de meeste carrot cakes bekleed worden. Perfect dus als je het aan mij vraagt!

Oreo – Red velvet

Oreo – Red velvet

Naar mijn mening is red velvet wat zoeter dan deze Oreo-koekjes. Deze was naar mijn mening het minst lekker. Deze koekjes zijn niet zoals de carrotcake variant dat de smaak echt op Red Velvet lijkt…

Deze smaken zijn maar een paar van de smaken die beschikbaar zijn, dus wie weet komt er in de toekomst nog een review 🙂

Deze smaken zijn in Nederland slecht verkrijgbaar. Mocht je nu ook zo’n bijzondere smaak willen proberen… Bij USFoodz.nl, CandyXL en soms ook Jamin of Action hebben ze regelmatig bijzondere smaken te koop.

Lees nu meer… Tartlet – Sondey

Joanne

Hoihoi ! Ik ben Joanne. Opgegroeid in Woerden, maar woon nu met mijn lieve man Marcin in Heerewaarden, een klein dorpje in de buurt van Den Bosch. Op Inspirationnl.com vinden jullie een stukje van ons leven, inspiratie voor in de klas of op de kinderdagopvang en deel ik leuke werkjes, activiteiten en spellen.

Leave a Reply

en_USEnglish
%d bloggers like this: