Brain on Fire (2016)

Brain on Fire (2016)

Genre : Biography | Drama
Duur : 88 minuten
Hoofdpersoon : Susannah Cahalan (Chloë Grace Moretz)
Op Netflix : Ja
Bijzonderheden : Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal

A young, capable professional cannot explain her newly erratic behavior. – IMDB

De film over een jonge journaliste uit New York is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De jonge Susannah Cahalan werkt haar droombaan bij de New York Post. Wanneer ze opeens rare verschijnselen krijgt loopt het allemaal niet meer zoals haar perfecte leventje hoort te aan. Ze kampt met ernstige gezondheidsproblemen, maar geen enkel dokter kan haar een diagnose geven. Op zoek naar de ongrijpbare diagnose bezoekt ze allerlei dokters.

Ik vond het een best heftige film, want je zou het maar hebben… Jezelf gewoon helemaal kwijt raken en niet weten wat er aan de hand is. Zelfs haar ouders en vriend herkende haar niet meer terug. Zeker als ouders zou ik ook met mijn handen in het haar zitten, want wat moet je dan ? Als je je dochter uit het leven ziet verdwijnen en niemand je kan vertellen waarom… Het einde vond ik wel een beetje abrupt. Opeens was ze weer haarzelf en was het allemaal weer goed. Maar het blijft zeker een aanrader als je het mij vraagt.

Genre is passend
Verhaal
Acteerwerk
Aanrader
Totaal
Gemiddelde

Wat vinden jullie van deze film ? Hebben jullie hem al gezien ?

Genre is passend
1
Verhaal
1
Acteerwerk
1
Aanrader
1
Totaal
1
Gemiddelde
 yasr-loader

Joanne

Hoihoi ! Ik ben Joanne. Opgegroeid in Woerden, maar woon nu met mijn lieve man Marcin in Heerewaarden, een klein dorpje in de buurt van Den Bosch. Op Inspirationnl.com vinden jullie een stukje van ons leven, inspiratie voor in de klas of op de kinderdagopvang en deel ik leuke werkjes, activiteiten en spellen.

Leave a Reply

en_USEnglish
%d bloggers like this: