Colorland – Ons Trouwfotoboek

Colorland – Ons Trouwfotoboek

Van Colorland ontving ik een mail dat ik de foto’s van onze bruiloft vast mocht leggen in een fotoboek. Zoals veel van jullie weten ben ik dol op het maken van foto’s. Op onze bruiloft kon dit natuurlijk niet, maar gelukkig maakten mijn vader, broer en oom een hoop foto’s met een goede camera. Hier was ik heel blij mee. Zoals je op de foto’s ziet is het fotoboek met deze foto’s erin prachtig geworden.

Werken met de software van Colorland

Ik kan zelf best goed overweg met computers, maar ik weet dat er mensen zijn die niet altijd overal uitkomen als het digitaal is. Ik moet zeggen dat ik de software die Colorland gebruikt om een fotoboek te maken heel simpel is. Je kan gemakkelijk een sjabloon kiezen en dan word het fotoboek in deze stijl gezet. Alleen wat foto’s inplakken en klaar. Maar ook voor mensen die helemaal zelf hun lay-out in elkaar willen zetten zijn er meer dan genoeg mogelijkheden.

Mijn favoriete sjabloon

Het moeilijkst aan het maken van het fotoboek vond ik denk ik het kiezen van het sjabloon, haha. Er zijn zoveel leuke ontwerpen beschikbaar. Hieronder een paar van mijn favoriete sjablonen.

Lees nu ook… Een gastenboek op bierviltjes

Maak jouw eigen fotoboek met korting !

Met de code JOANNE1 kunnen jullie ook een eigen fotoboek maken. Met deze code krijg je maar liefst 74% korting op het klassiek fotoboek A4. Deze kortingscode is geldig tot 1 juli 2020.

Ze hebben verschillende sjablonen die je kunt gebruiken. Zelf gebruikte ik het sjabloon “Trouwherinneringen“. Maar natuurlijk zijn er allerlei andere sjablonen van het thema Huwelijk of andere thema’s zoals Kinderen, School & graduatie, Speciale gelegenheden, Familie en nog veel meer.

Fotoboek Bruiloft – BBQ

Natuurlijk kan je ook zelf invulling geven aan je boek. Met het blanco sjabloon kan je zelf beginnen en invulling geven met teksten, achtergronden, cliparts, kaders etc.

Joanne

Hoihoi ! Ik ben Joanne. Opgegroeid in Woerden, maar woon nu met mijn lieve man Marcin in Heerewaarden, een klein dorpje in de buurt van Den Bosch. Op Inspirationnl.com vinden jullie een stukje van ons leven, inspiratie voor in de klas of op de kinderdagopvang en deel ik leuke werkjes, activiteiten en spellen.

37 thoughts on “Colorland – Ons Trouwfotoboek

  1. Dankjewel ! Jaa, leuk toch ?! Even erdoorheen bladeren om de herinneringen weer op te halen is altijd leuk.

 1. Wat mooi! En super leuk al die verschillende sjablonen. Ik vind hem heel mooi. Ik kan me voorstellen dat je tevreden bent.

 2. Nog gefeliciteerd! Toen wij 7 aar geleden gingen trouwen hebben we ook een fotoboek laten maken. Altijd leuk om een keer terug te bladeren.

  1. Dankjewel ! Ja dat was inderdaad ook onze gedachte, dat doe je toch eerder dan de foto’s erbij zoeken op je computer o.i.d.

  1. Jaa, het heeft mij ook een tijd gekost hoor haha. We zijn in juni 2019 getrouwd en nu pas is het fotoboek er dan echt. €20 voor een fotoboek (incl. verzendkosten) is maar weinig, dus wie weet heb je wat aan de code 🙂

 3. Hartstikke leuk gedaan. Toen wij trouwden, in 2001, liep er een fotograaf mee die dag. Bleek later iets mis te zijn geweest met het rolletje in de camera en hadden we dus amper foto’s. Alleen een stuk of 3 of 4 die een vriend toevallig had geschoten met een wegwerpcamera haha. Geen fotoboek daarvan dus.

 4. Dat ziet er goed uit. Prachtig trouwboek is het geworden zo. Fijn om je herinneringen zo vast te leggen.

  1. Dankjewel ! Mijn moeder heeft voor mij ook een hele hoop fotoboeken gemaakt met herinneringen. Die ‘traditie’ is overgenomen bij deze haha. Zeker een trouwboek vond ik echt wel een must haha.

 5. Wat fijn dat je alle foto’s nu in zo’n mooi boek gehebt geplakt. Zo kun je nog vaak er in bladeren

 6. Wat gaaf. Dat herinnert me eraan dat ik ook eens al mijn foto’s moet uitzoeken en er mooie boeken van moet maken.

 7. wauw, super mooi!! ik moet ook nog mijn foto’s gaan uitzoeken, maar daar nog geen puf voor gehad

 8. Wat heerlijk he, om je mooiste dag in een fotoboek te hebben. Ik blader er nog vaak door en word dan weer helemaal terug gevoerd naar die dagen. Je boek is mooi geworden aan de foto’s ervan te zien.

 9. Ben je door het maken van een fotoboek voor je trouwfoto’s ook andere foto’s in een fotoboek gaan vastleggen?

 10. Prachtig om zo’n mooi boek te hebben van deze dag! Ik maak zelf altijd reisboeken via Albelli. Ben ik helemaal fan van!

 11. Ik hou echt ontzettend veel van fotoboeken ontwerpen. Maar ik had nog nooit van colorland gehoord. Bedankt voor de tip!

 12. Ik ben zelf niet zo’n fan van sjablonen, maar heel handig dat ze er zijn. Ik heb eigenlijk weinig fotogeboeken gemaakt in mijn leven (staat nog steeds op mijn lijst), maar toen heb ik Albelli gebruikt, beviel prima.

  1. Het hoeft inderdaad ook niet persee gebruikt te worden, dat is het voordeel ! Je kan ook gewoon lekker zelf je creativiteit gebruiken. Albelli heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd, wie weet in de toekomst 😉

 13. Wat handig dat je met zo’n programma een mooi fotoboek heb kunnen maken! Fijn dat het ook een makkelijk programma is. En wat leuk dat je pas bent getrouwd in 2019. Ik in januari 2020. Gelukkig is het bij ons niet in het honderd gelopen door Corona hè!

  1. Ideaal ! Ja, hoe vervelend ik het ook vind voor iedereen die deze maanden hadden willen trouwen zijn wij toch wel heel blij dat we het tóch “last minute” vorig jaar juni hebben gedaan en niet dit jaar zoals de planning was… Fijn dat jullie ook ‘gewoon’ konden trouwen, het is allemaal maar gek in deze tijd…

Leave a Reply

en_USEnglish
%d bloggers like this: