Get to know… Chicamoms

Get to know… Chicamoms

Wie is Chicamoms ?

Ik ben Marleen, het gezicht achter Chicamoms. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam bij de overheid voor 3 dagen in de week en daarnaast ben ik druk met mijn werk als lifestyle blogger & influencer (Instagram). Ik heb al meerdere mooie opdrachten mogen doen en krijg hier ontzettend veel energie van. Onlangs ook een webshop gestart, maar hiervoor moet ik de voorraad nog aanvullen. Ik ga met name Vintage producten verkopen. Mijn gezin bestaat uit mijn man, mijn zoontje en onze 2 gezellige viervoeters. Onze hond Balou en kat Merlot.

Waar krijg ik nog meer energie van?

Ik hou ervan om te relaxen op de bank met een goed boek (met name thrillers) en met Netflix, shoppen, muziek, gezellige dingen ondernemen met gezin & vriendinnen, creatief bezig zijn en gewoon fladderend door het leven gaan als een bezige bij ! 

Ben je tevreden met je pasfoto en die op je rijbewijs? 

Ik ben wel tevreden met de pasfoto op mijn rijbewijs, hier mocht men nog lachen, maar die op mijn paspoort, neuh….. Ik gebruik mijn paspoort alleen als ik op vakantie ga en dat is toch een vrolijke tijd. Beetje krom om dan met zo’n chagrijnige blik de grens over te gaan, maar het is niet anders. 

Wat eet je het liefst als ontbijt? 

Het allerliefste ontbijt ik met geroosterd brood en lekker beleg of croissantjes met jam en verse jus, maar dit is niet zo goed voor de slanke lijn zullen we maar zeggen dus dit doe ik alleen op speciale momenten. Ik ontbijt vrij sober….. Het zijn crackers, roggebrood, sojayoghurt en fruit. En natuurlijk een kop groene thee met daarna een lekker bakkie! 

Welk muzieknummer doet je denken aan iemand? 

Dit zijn meerdere nummers. Bij het nummer van Evanescence, my immortal, denk ik aan mijn beste vriendin Nina die helaas 4 jaar geleden is overleden op 37 jarige leeftijd aan de gevolgen van uitgezaaide borstkanker. Ik heb hierdoor een moeilijke periode gehad. Maar het nummer geeft mij steun en vind het ook een ontzettend mooi nummer. Ook bij het nummer van Marco Borsato, afscheid nemen bestaat niet, denk ik aan mijn lieve oma. Zij is 8 jaar geleden overleden en zij was een tweede moeder voor mij. Er is geen dag dat ik niet aan haar denk. Dit nummer heb ik voor haar laten draaien op haar crematie en als ik dit hoor, weet ik dat ze bij mij is. En dan hebben we nog Danny de Munk, het nummer van Ciske de Rat. Mijn zoontje van 8 deed dit playbacken voor alle mensen toen ik 40 jaar werd, dit was zo schattig, hij was ook verkleed als Ciske de Rat. Heel lief om te zien en hij zat daar zo zelfverzekerd op die barkruk.  

Get to know chicamoms - logo chicamoms
Get to know chicamoms – logo chicamoms

Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet controleren? 

Haha dat weet ik, heeft mijn vader mij geleerd toen ik mijn eerste auto had. Ik kan dit dus ook zelf, maar laat het toch vaak doen. Op een of andere manier vinden mannen dit interessanter om te doen denk ik. Of ik vind er gewoon niks aan, dat kan ook. 

Is een rijke man interessanter dan een arme man? 

Rijkdom zegt niks over de man, het kan wel interessant zijn om te weten hoe hij rijk is geworden. Is het oud geld dan is het gewoon een kwestie van geboren worden in dat gezin en niks bijzonders maar heeft hij bijvoorbeeld een gat in de markt bedacht of zelf een onderneming opgericht dan vind ik dat interessant en boeiend, wie weet kan ik er nog iets van leren. Het wil alleen niet zeggen dat de rijke man dan maar meer interessant is voor een relatie, wie weet is hij een narcist en is deze rijke man niet lief. Rijkdom is voor mij dan ook geen graadmeter voor relatie materiaal. 

Praten vrouwen meer over mannen dan mannen praten over vrouwen? 

Het is een feit dat vrouwen meer praten dan mannen dus dat vrouwen meer zullen praten over mannen dan andersom zal vast wel zo zijn. Ik denk dat mannen het sneller gezegd hebben in minder woorden. Uiteindelijk denk ik dat vrouwen meer over mannen praten, al is het al meer in het aantal woorden. 

Heb je ooit een soap serie gevolgd ? 

Jahaaaa ik was vroeger fan van the Bold and the Beautiful en was helemaal weg van de verhaallijn tussen Ridge en Caroline, gewoon verslaafd zullen we maar zeggen. En toen ik begon met de middelbare school, begon ook GTST en dit was de eerste NL soap en nieuw. Dit heb ik dan ook lang gevolgd, ik denk tot ergens half 20. Ik vond het altijd een gezellig moment en de verhaallijnen waren leuk met Arnie, Linda en Peter 🙂

Zou je liever naar United Kingdom gaan of naar de United States of America? 

Dan toch USA als ik mag kiezen. Ik vind dit heel bijzonder. Zo veel verschillende klimaten en natuur in 1 land en zo veel te zien. Ik ben zelf 1x in de USA geweest en dit was Florida. Een rondreis van Miama naar Orlando en the Keys. Dit laatste is zo tropisch mooi en alles is groot in Amerika. Heel anders dan bij ons. Als ik nu weer mocht gaan dan zou ik naar New York gaan, maar ook naar San Francisco. De UK wil ik ook nog eens bezoeken maar gezien de afstand ligt dat meer voor de hand. 

Get to know chicamoms - Marleen's trouw viervoeters
Get to know chicamoms – Marleen’s trouwe viervoeters

Wat is je sterrenbeeld volgens de Chinese horoscoop?  

Ik ben een Paard, bij de omschrijving staat dat ik oplossingsgericht zou zijn, loyaal, maar niet goed zou zijn in het bewaren van geheimen en graag alles wil weten maar als het te lastig zou zijn ik zou afhaken.

Wat klopt hier wel of niet van?

Ik ben aardig oplossingsgericht al moet een man ook niet gelijk met een oplossing komen, eerst even mee zeuren en later oplossen 🙂 Ik omschrijf mezelf als zeer loyaal, maar ik bewaar geheimen juist erg goed. Als iemand tegen mij iets in vertrouwen vertelt, zal ik dat nooit tegen een ander vertellen, dit vind ik niet netjes. Het wordt niet voor niks in vertrouwen verteld, zelfs niet tegen de beste vriendin oid. Wel heb ik weinig geduld dus als iets lastig is en het lukt niet dan kan ik idd wel afhaken. Iets uit de knoop halen bijvoorbeeld, verschrikkelijk! Ook staat bij Paard de woorden harde werker, veeleisend, getalenteerd, humeurig en levendig. Ik kan mezelf in alles wel vinden. Ik heb een ochtend humeur en het beste kan je mij dan met rust laten en gewoon niet praten. Dit komt later wel weer goed. Ik praat juist heel erg veel maar niet in de ochtend. Met een kind niet altijd een handige combi maar doe mn best 🙂

Hoeveel talen spreek je? 

Ik spreek natuurlijk Nederlands duhuh, Engels, Duits en een beetje Frans. Ooit op school 1 jaar Spaans gehad, maar wat ik hiervan sprak is wel verdwenen. Ik zou wel heel graag Italiaans en Spaans willen spreken, zo ontzettend mooi. En mijn voorouders van moeders kant komen uit Italië  vandaar het temperament denk ik 🙂 Dus laten we het dan ook maar gaan spreken! Ik hou ook echt van Italië dus dit ga ik nog wel eens doen. 

Wil je Marleen beter leren kennen ? Dan kan je haar vinden op Chicamoms.nl, maar ook via Instagram and Facebook kan je haar volgen !

[os-widget path=”/inspirationnl/lijk-jij-op-marleen”]

Joanne

Hoihoi ! Ik ben Joanne. Opgegroeid in Woerden, maar woon nu met mijn lieve man Marcin in Heerewaarden, een klein dorpje in de buurt van Den Bosch. Op Inspirationnl.com vinden jullie een stukje van ons leven, inspiratie voor in de klas of op de kinderdagopvang en deel ik leuke werkjes, activiteiten en spellen.

Leave a Reply

en_USEnglish
%d bloggers like this: