Get to know… DESTIFT.nl

Get to know… DESTIFT.nl

Hi! Ik ben Chris, 35 jaar oud en kom uit Nijmegen. Samen met mijn vriendin reis ik de hele wereld over. Ik ben helemaal gek op reizen en gewapend met camera’s en een drone verzamel ik samen met een team van gastbloggers de beste reistips op mijn website destift.nl. Neem eens een kijkje voor wat leuke reisinspiratie!

Whalefie
Whalefie

Wat is je laatste ontdekking ?

Jordanië! Wat een prachtig land. Jordanië heeft me doen inzien dat ik graag nog meer landen in het Midden-Oosten wil bezoeken. Iran staat hoog op mijn lijstje, maar dat is momenteel wat lastig i.v.m. de spanningen met Amerika. Met een Iraanse stempel in je paspoort kom je de VS ook niet meer in, dus moeten even goed bekijken hoe ik dat aan ga pakken, haha.

Grand Canyon Jordanië
Grand Canyon Jordanië

Welke plek op de wereld zou iedereen moeten bezoeken volgens jou ?

De Malediven. Niet alleen omdat het de ultieme honeymoon bestemming is met de meest prachtige resorts, ook omdat het er over een jaar of 20 waarschijnlijk niet of nauwelijks meer bestaat door de snelle stijging van de zeespiegel. Bewoners en resorts op de Malediven maken zich grote zorgen – de afgelopen 10 jaar zijn er al pakweg 100 eilanden onbewoonbaar verklaard. Ga erheen nu het nog kan.

Malediven
Malediven

Ben je goed in nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe vrienden maken ?

Ja, wanneer ik er zin in heb wel! Soms vind ik het ook gewoon heerlijk om even lekker op mezelf te zijn. Gewoon even niet praten, bezig zijn met mezelf, het genieten en het uitvoeren van mijn hobby’s. Aan de andere kant is het voor mij makkelijk om contact te leggen en nieuwe vrienden te maken, vooral op reis!

Op welke manier kom je het liefst tot rust ?

Totale stilte en/of de ontwakende natuur bij zonsopkomst. Gewapend met mijzelf en mijn camera kan ik echt uren stilzitten en genieten van de ontwakende natuur en de veranderende kleuren. Een timelapse maken, lekker voor me uit staren en genieten, heerlijk.

Hoe breng je het liefst de avond door ?

Lekker relaxen en netflixen met mijn vriendin! En lekker knutselen aan mijn blog of uitzoeken van foto’s en video’s voor mijn blog en/of socials. Een beetje videobewerken, knippen en plakken. Ik maak er hele avonden mee vol. Heerlijk!

Wanneer heb je voor het laatst een dag helemaal niets gedaan ?

1 januari. De kater was heftig, haha. Overigens wel goed bezig in Dryjanuari! Maar over het algemeen ben ik altijd wel ergens mee bezig, dagen dat ik niets doe zijn op zijn zachts gezegd zeldzaam.

Welk land kom jij graag ?

De Filipijnen. Ik reis graag en vaak en wil altijd nieuwe dingen ontdekken. Om die reden keer ik bijna nooit terug naar een land waar ik al geweest ben. Voor de Filipijnen was dit anders. De bounty eilanden en lokale bevolking hebben mij verliefd gemaakt op het land en daarom ben ik er al twee keer terug geweest. Een vierde keer sluit ik ook zeker niet uit!

Filipijnen
Filipijnen

Ben je een doorzetter ?

Ik durf absoluut te zeggen dat ik een doorzetter ben. Of het nu gaat om sport of om het bouwen en uitbouwen van mijn eigen website inclusief alles wat daarbij komt kijken, heb ik veel mijlpalen behaald door gewoon door te zetten. Hoe vaak ik iets heb gehaald of behaald terwijl iedereen dacht dat het onmogelijk was? Niets is onmogelijk zolang je het maar écht wil en doorzet.

Waar bestaat je ontbijt uit ?

Koffie. En dan nog een bak koffie. Eerlijk gezegd sla ik het ontbijt altijd over, ik eet mijn ‘ontbijt’ meestal rond de middag. Ik ben gewoon niet zo’n vroege eter maar wanneer ik dan eet pak ik het liefst goed brood – meergranen donker of kwark met noten en vers fruit. Heerlijk!

Wat zijn de talenten die jou uniek maken ?

Een beetje van alles kunnen. Ik ben zo’n geluksvogel die vroeger op school met alles leuk mee kon doen. Leren, sporten, mengen in groepen of juist niet. Mijn talent is dat ik me altijd en overal aan kan passen en meestal nog wel redelijk goed ben ik wat ik doe ook! Als ik dus een talent moet benoemen dan zal het zijn: aanpassingsvermogen.

Wil je Chris beter leren kennen ? Dan kan je hem vinden op zijn site destift.nl. Maar ook kan je hem op Instagram, Facebook and Youtube volgen ! 

Zou je het ook leuk vinden om net als Chris met een Get to know… op Inspirationnl.com te komen ? Stuur dan even een mailtje naar infoinspirationnl@gmail.com of een whatsapp bericht +31 6 19742851

[socialpoll id=”2598418″]

Joanne

Hoihoi ! Ik ben Joanne. Opgegroeid in Woerden, maar woon nu met mijn lieve man Marcin in Heerewaarden, een klein dorpje in de buurt van Den Bosch. Op Inspirationnl.com vinden jullie een stukje van ons leven, inspiratie voor in de klas of op de kinderdagopvang en deel ik leuke werkjes, activiteiten en spellen.

3 thoughts on “Get to know… DESTIFT.nl

  1. Ik kende de stift niet maar weer erg leuk om te lezen. Leuk om Jordanië steeds vaker te zien als bestemming. Het Midden-Oosten is erg mooi. Libanon is ook een aanrader.

  2. Wat leuk! Ik ga zeker eens een kijkje nemen op zijn site en wauw die fotos! Prachtige foto’s / locaties

Leave a Reply

en_USEnglish
%d bloggers like this: