Get to know… Loves2love

Get to know… Loves2love

Hi! Mijn naam is Anne, ik ben een twenty-something en woon in IJsselstein samen met mijn verloofde. Al een jaar of 3 schrijf ik over trouwen, en dat terwijl een aanzoek er lange tijd voor mijzelf niet in zat. Afgelopen juni veranderde dat en ging vriendlief eindelijk op één knie (figuurlijk dan) en vroeg me ten huwelijk. Natuurlijk deed ik de ugly cry en riep ik heel hard JA. Nu kan ik dan ook eindelijk schrijven over mijn eigen avonturen tijdens het plannen van mijn huwelijk.

Ongeveer een maandje voor het  aanzoek startte ik mijn eigen bedrijf. Ik was al jaren bezig als blogger, maar nam mijn eigen blog nog niet echt serieus. Nu doe ik dat wel en blog ik, maar ben ik ook in te huren om teksten te schrijven, als websitebouwer en communicatieadviseur. Werken doe ik vanuit huis, gezellig samen met onze hond Hummer. Hummer is een held op sokken, want hij blaft graag naar enge postbodes en mensen die onze straat door wandelen. Maar als hij deze mensen buiten de deur tegenkomt en ze willen hem aaien rent hij HEEL hard weg. Dat komt omdat Hummer mishandeld is toen hij nog een pup was. Wij hebben hem kunnen redden en geven hem nu een zo mooi mogelijk leven, maar angstig blijft hij altijd.

Ik vind het heerlijk om te schrijven, en ben op dit moment zelfs bezig met het schrijven van een boek (over trouwen, natuurlijk). Daarnaast startte ik eind 2019 mijn eerste eigen webshop en ben ik ook nog onderdeel van het BlogBosses team. Je merkt wel, stilzitten is niet echt mijn ding!

Anne & Mitch
Anne & Mitch

Als je zou kunnen leren om alles te doen, wat zou je dan kiezen?

Ik zou niet kiezen. Ik ben heel leergierig en kies er nu al regelmatig voor om iets nieuws te gaan doen. Van het leren van een nieuwe taal, tot het leren over ondernemerschap en starten als zelfstandige. 1 ding kiezen zou mij te beperkend zijn, dus kies ik ervoor om meer dingen te doen!

Wat is de leukste vakantie die je ooit hebt gehad?

Elke vakantie die ik heb gehad was weer heel anders. Ik denk dat de leukste vakantie altijd degene is die het kortst geleden is, omdat deze het meest vers in je hoofd zit. Alhoewel we binnenkort naar Bali gaan, ik denk dat dat wel écht de leukste vakantie wordt. Het is namelijk onze huwelijksreis.

Wat is volgens jou een must item die aanwezig moet zijn tijdens de bruiloft ?

Ik denk dat je echt spijt krijgt als je geen goede fotograaf neemt en wij vinden het toch ook wel een must om een videograaf te hebben. Op die manier kun je later nog eens terugkijken naar je grote dag.

Wat was als kind je droomberoep voor later?

Schrijfster! En later docent Engels. Het mooiste is: ik ben nu blogger, tekstschrijver en ik geef workshops. Ik heb mijn droomberoep waar gemaakt.

Wat is jouw favoriete vrijetijdsbesteding ?

Een boekje lezen in de zon, of een dansje doen op een festival.

Aanzoek Mitch -Gemaakt door Joris Bisschops
Aanzoek Mitch -Gemaakt door Joris Bisschops

Waar komt jouw passie met bruiloften vandaan ?

Ik wist altijd al dat ik wilde trouwen, maar had nooit zo nagedacht over de indeling van die bruiloft. Toen ik een tof onderwerp zocht om over te schrijven kwam ik tot de ontdekking dat ik stiekem wel heel veel bruiloft gerelateerde onderwerpen op mijn Pinterestborden had staan. Dat onderwerp was dus zo gekozen, en na 3 jaar ben ik er nog steeds niet over uit verteld!

Maak de zin af: de wereld zou veel gaver zijn als…

…we allemaal een beetje meer rekening met elkaar zouden houden.

Hoe zit jouw droombruiloft eruit ?

Mijn droombruiloft is een festivalbruiloft, met al onze vrienden. We vieren het feest buiten, dansen de hele dag op lekkere beats en de aankleding van de bruiloft is perfect. Mijn droombruiloft zou definitief plaatsvinden in juni, maar inmiddels hebben we hem helaas uit moeten stellen naar augustus vanwege het coronavirus. Ik laat dus nog niet alles los over onze droombruiloft, want het moet nog even geheim blijven 😉

Zou je liever 100.000 euro ontvangen en je knapheid verdubbeld krijgen, of 10 miljoen euro ontvangen en je knapheid gehalveerd krijgen?

Door een ongeluk dat ik een paar jaar geleden heb gehad heb ik veel littekens in mijn gezicht. Ik vind dat mijn knapheid daar al een stukje minder door is geworden, dus doe mij maar die 100.000 en knapheid verdubbeld, want nog minder kan ik niet aan haha.

Wat is volgens jou de ideale leeftijd om te trouwen ?

De ideale leeftijd is de leeftijd waarop jij er klaar voor bent. Dus wanneer je een goede relatie hebt, gelukkig bent en allebei de volgende stap wilt zetten.

Wil je Anne beter leren kennen ? Dan kan je haar vinden op Loves2love.nl  , maar ook via Instagram, Pinterest and Facebook kan je haar volgen !

Zou je het ook leuk vinden om net als Anne met een Get to know… op Inspirationnl.com te komen ? Dan kun je hier het formulier vinden om deel te nemen.

[socialpoll id=”2622059″]

Joanne

Hoihoi ! Ik ben Joanne. Opgegroeid in Woerden, maar woon nu met mijn lieve man Marcin in Heerewaarden, een klein dorpje in de buurt van Den Bosch. Op Inspirationnl.com vinden jullie een stukje van ons leven, inspiratie voor in de klas of op de kinderdagopvang en deel ik leuke werkjes, activiteiten en spellen.

Leave a Reply

en_USEnglish
%d bloggers like this: