Get to know… The Pink Perfectionist

Get to know… The Pink Perfectionist

Hi! Ik ben Amy, 26 jaar oud en ik ben de eigenaar van The Pink Perfectionist en lifestyle editor voor Brillant Magazine. Buiten het bloggen om werk ik als freelance make-up artist. Mijn vrije tijd vul ik het liefst met bloggen, voetbal kijken of gamen.

Vind je het belangrijk om stil te staan bij een bijzondere data?

Ik vrees dat het bij mij eerder andersom is! Ik ben echt een ramp in het onthouden van bijzondere data en sta er dus ook zelden bij stil. Meestal vier ik zelfs mijn eigen verjaardag niet eens uitgebreid!

Wat zijn de drie leukste gebeurtenissen van vandaag?

De weegschaal gaf vanochtend eindelijk weer 600 gram minder dan vorige week aan, dat is natuurlijk altijd leuk om te zien! Verder heb ik ook een heel goede cardio workout gehad in het zonnetje dus dat was wel even genieten. En over genieten gesproken: ik heb ook buiten gegeten en genoten van een lekkere tosti met verse groenten!

Zou je liever twee keer zo slim zijn of twee keer zo mooi?

Heel cliché maar dan toch liever twee keer zo slim! Schoonheid blijft (helaas) niet voor eeuwig duren dus met slim zijn bereik je zoveel meer. Plus met plastische chirurgie kun je heel veel, haha!

Welke dag in je leven zou je willen overdoen?

Dat hangt er vanaf! Stel dat er een mogelijkheid bestaat dat je de toekomst verandert door een dag opnieuw mee te maken, dan zou ik geen enkele dag willen overdoen. Moest alles identiek hetzelfde blijven zou ik graag de eerste dag van mijn relatie opnieuw overdoen. Dat is inmiddels alweer 11 jaar geleden en het lijkt me leuk om die hele dag opnieuw te beleven.

Wat is het leukste onderdeel van jouw werk ?

Veel met make-up bezig zijn! Zowel als make-up artist en als beautyblogger ben ik veel bezig met make-up. Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te proberen en om lekker creatief bezig te zijn.

Welke songtekst heb je jarenlang verkeerd meegezongen?

Budapest van George Ezra. Hij zingt “You you, I’d leave it all” terwijl ik veel te lang “ooooeh magnifico” heb gezongen. Vraag me niet waar ik het haalde maar dat was dus mijn versie.

Net zoals bij het liedje Geronimo van Sheppard. Het is gewoon “Say Geronimo” maar ik heb jarenlang Save Geronimo gezongen, wat dus totaal niet logisch is!

Welke site bezoek je dagelijks?

Ik kan natuurlijk niet zonder social media (Facebook, Twitter en Instagram) maar ik vind het verder ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de actualiteit. Daarom bekijk ik HLN en Het Nieuwsblad dagelijks, dat zijn twee grote Belgische kranten. Voor het iets ‘minder serieuze’ nieuws kijk ik graag bij Cosmopolitan of NSMBL.

Vraag je makkelijk om hulp?

Veel te weinig en dat is een zeer slechte eigenschap waar ik zeker wat meer aan moet werken! Ik denk altijd “wat je zelf doet, doe je beter” maar dat is dus absoluut niet het geval. Meestal wacht ik veel te lang voor ik hulp inschakel en dan is het vaak al te laat.

Welke eigenschap zou je willen veranderen?

De slechte eigenschap die ik hierboven al aanhaalde vind ik wel een belangrijke om te veranderen. Ook zou ik graag wat minder stressgevoelig zijn en minder perfectionistisch willen zijn.

Welke landen wil je graag (nog een keer) bezoeken?

Ik heb al zoveel landen bezocht in de wereld maar gek genoeg in Spanje daar geen van. Ik heb een grote wereld scratchcard en Spanje is toch een grote vlakte in Europa die ik nog niet heb kunnen afkrabben! Ook staat Zuid-Korea al lang op mijn lijstje maar daar ga ik gelukkig in juni naartoe!

Wil je Amy beter leren kennen ? Dan kan je haar vinden op
Thepinkperfectionist.be, maar ook via Facebook and Instagram kan je haar volgen ! 

Lees ook een van de andere Get to Knows. Vind je het ook leuk vinden om met een Get to know… op Inspirationnl.com te komen ? Stuur dan even een mailtje naar infoinspirationnl@gmail.com of een whatsapp bericht of sms naar +31 6 19742851

[os-widget path=”/inspirationnl/lijk-jij-op-anne”]

Joanne

Hoihoi ! Ik ben Joanne. Opgegroeid in Woerden, maar woon nu met mijn lieve man Marcin in Heerewaarden, een klein dorpje in de buurt van Den Bosch. Op Inspirationnl.com vinden jullie een stukje van ons leven, inspiratie voor in de klas of op de kinderdagopvang en deel ik leuke werkjes, activiteiten en spellen.

Leave a Reply

en_USEnglish
%d bloggers like this: