Get to know… Vegalifestyle.nl

Get to know… Vegalifestyle.nl

Ik ben Yvonne single moeder van 3 stoere boys. Twee gaan alweer naar de middelbare. We wonen in Groningen en hebben ook nog twee honden en twee poezen, gezellig druk dus. Dagelijks ben ik achter mijn laptop te vinden om aan mijn website ofwel blog te werken. Ook op social media ben ik erg actief en dan vooral op instagram en facebook. Tussen alle het werken door ga ik graag met de honden lopen. Regelmatig maak ik nieuwe recepten en deze deel ik dan weer op de site. Naast mijn werkzaamheden voor de website, organiseer ik ook leuke workshops, vegan koken en vegan make up. Tijdens de workshops gaan we stap voor stap alles bij langs.

Vegalifestyle.nl is een 100% vegan onlinemagazine, die zeer geschikt is voor vegans, vegetariërs, flextariërs en iedereen die meer wil weten over het veganisme. Of je nu opzoek bent naar informatie of een van de heerlijke recepten. Bij Vegalifestyl ben je op het juiste adres! Het is een compleet online magazine. Je kunt heerlijke lezen, de lekkerste recepten vinden, heel veel inspiratie opdoen en nog heel veel meer.

Op welke manier kom je het liefst tot rust ?

Dit is kan op verschillende manieren zijn. Soms is dat door te gaan hardlopen, heerlijk dan voel ik alle spanning van mij afglijden. Mediteren vind ik ook erg fijn voor mijn innerlijke rust. In de natuur kom ik ook altijd helemaal tot rust. En een avond lekker bank hangen en een goede serie of film kijken vind ik ook erg rustgevend.

Drink je liever thee of koffie ?

Thee! Ik ben een echte theeleut. Ik lust ze allemaal, maar drink het liefst een kruiden thee.

Wat is je favoriete maaltijd van de dag ?

Avondeten! Voor mijn website probeer ik graag nieuwe recepten uit en meestal zijn dit toch de avondmaaltijden. Of bijgerechten …

Waarom eet jij Vegan ?

Om verschillende redenen. Mijn eerste motivatie was het dierenleed. Het idee dat er een dier of zelfs meerdere dieren moeten lijden voor mijn eten of drinken.  Daar kon ik niet mee leven. Al op 8 jarige leeftijd besloot ik te stoppen met het eten van vlees. Toen wist ik helemaal nog niets van veganisme. Als ik mij er eerder in verdiept had, was ik zeker jaren eerder overgestapt. Mijn tweede reden is dat het veel gezonder is voor jezelf. En derde het is veel minder belastend voor de aarde.

Wat is je favoriete tv-programma ?

Vroeger had je van die leuke spelshows op tv. Dat mis ik nu wel een beetje (love letters, Ron’s honeymoon quiz, vergeet je tandenborstel niet. Dat vond ik echt leuk). Nu kijk ik vooral Netflix.

Ben je ‘s ochtend meteen wakker ?

Nee, en je kunt beter ook niet meteen tegen mij beginnen te praten. Ik heb echt wel even nodig om wakker te worden.

Wat is het lekkerste gerecht dat we op jouw site kunnen vinden ?

Er staan zoveel lekkere gerechten op. De bloemkool curry is wel erg lekker en de Vegan stoofpot met champignons en uien is ook erg lekker.

Ben je weleens teleurgesteld in mensen ?

Ja, best vaak. Ik ga altijd van het beste uit van mensen. Maar ben helaas erg vaak teleurgesteld in mensen. Vooral die ik dacht te kunnen vertrouwen.

Wat is het beste restaurant waar je ooit gegeten hebt ?

Oh wat een gemene vraag, ik ben dol op lekker eten en er zijn er meer waar ik erg lekker gegeten heb. Ik kan tussen deze twee niet kiezen, De Herbivoor en Taverna Doris (Grieks) beide in Groningen.

Wat stel je vaak uit ?

Bloos, wat niet? Ik kan dingen goed voor mij uitschuiven. En als ik er dan een keer aan begin ga ik ook als een trein en is het zo klaar. Vooral met opruimen 😉

Wil je Yvonne beter leren kennen ? Dan kan je haar vinden op Vegalifestyle.nl , maar ook via Instagram, Pinterest and Facebook kan je haar volgen !

Zou je het ook leuk vinden om net als Yvonne met een Get to know… op Inspirationnl.com te komen ? Dan kun je hier het formulier vinden om deel te nemen.

[socialpoll id=”2625558″]

Joanne

Hoihoi ! Ik ben Joanne. Opgegroeid in Woerden, maar woon nu met mijn lieve man Marcin in Heerewaarden, een klein dorpje in de buurt van Den Bosch. Op Inspirationnl.com vinden jullie een stukje van ons leven, inspiratie voor in de klas of op de kinderdagopvang en deel ik leuke werkjes, activiteiten en spellen.

4 thoughts on “Get to know… Vegalifestyle.nl

  1. Leuk interview en herkenbaar voor wat betreft het vegan zijn. Wat mij ervan weerhoud om vegan te worden is dat ik zo van kaas hou. Los daarvanv ind ik het juist wel handig, de vega en vegan keuken allebei te kunnen gebruiken

Leave a Reply

en_USEnglish
%d bloggers like this: