Mini Chocolate Bites Framboos-Kokos en Toffee

Mini Chocolate Bites Framboos-Kokos en Toffee

Bij de Lidl kocht ik gisteren deze doosjes met mini chocolate bites. De smaken die ik meegenomen heb zijn Framboos-Kokos en Toffee. Ze zagen er zo leuk (én lekker) uit dat ik ze niet kon laten liggen. Ook leuk voor een verjaardag, bij een high tea of gewoon lekker voor tussendoor ! 

 

Framboos-Kokos
Als eerste vind ik ze er super vrolijk uitzien. Bovenop liggen stukjes gedroogde framboos. De laag eronder is van witte chocolade met een lichte kokossmaak en de onderste laag is chocolade met een frambozen smaak. Ze hebben geen vulling, maar dit miste ik ook zeker niet.

Framboos-Kokos (Lidl)

Ik vond ze erg lekker, maar de kokos smaak kwam niet echt naar voren doordat framboos een hele sterke smaak heeft. Voor een echte frambozen liefhebber is dit dan ook zeker een aanrader. Maar de kokossmaak mis ik wel in het chocolaatje. Van mij had deze iets meer naar boven mogen komen. Ondanks dat ik dat miste vond ik de chocolaatjes erg lekker.

Aangezien Marcin en ik dol zijn op framboos en witte chocolade waren ze zo op. Ze krijgen van mij een Go. 

(Kan) bevatten:sporen van gluten bevattende granen, ei,pinda’s, sesamzaad bevatten, melkpoeder, melkeiwitten, soja en mogelijk andere noten.

   

Toffee
Deze mini chocolate bite ziet er ook super lekker uit. Bovenop de bite liggen kleine stukjes crispy toffee. Deze bite heeft daaronder een laagje van pure chocolade met als onderste laag witte chocolade.

Toffee (Lidl)

De witte chocolade proef je eigenlijk nauwelijks, maar door de combinatie van de toffee en pure chocolade is dit ook zeker niet nodig. Deze smaken zijn naar mijn mening erg lekker bij elkaar. Hierdoor miste ik de witte chocolade smaak ook niet. Ook deze bite had geen vulling. Eventueel zou een caramelvulling erbij passen, maar dit is niet persee nodig naar mijn mening.

Deze smaken combinatie vond ik erg lekker ondanks dat de witte chocolade niet echt naar voren kwam. Daarom krijgen ook deze bites een Go.

(Kan) bevatten: sporen van gluten bevattende granen, ei,pinda’s, sesamzaad bevatten, melk(poeder), soja, gerst, amandelen en mogelijk andere noten.

  

[socialpoll id=”2524246″]

  

Joanne

Hoihoi ! Ik ben Joanne. Opgegroeid in Woerden, maar woon nu met mijn lieve man Marcin in Heerewaarden, een klein dorpje in de buurt van Den Bosch. Op Inspirationnl.com vinden jullie een stukje van ons leven, inspiratie voor in de klas of op de kinderdagopvang en deel ik leuke werkjes, activiteiten en spellen.

Leave a Reply

en_USEnglish
%d bloggers like this: