Murder Mystery (2019)

Murder Mystery (2019)

Genre : Comedie | Mysterie
Duur : 97 minuten
Hoofdpersonen : Audrey Spitz (Jennifer Aniston), Nick Spitz (Adam Sandler) & Charles Cavendish (Luke Evans)
Op Netflix : Ja

A New York cop and his wife go on a European vacation to reinvigorate the spark in their marriage, but end up getting framed and on the run for the death of an elderly billionaire. – IMDB

Grappige, typische film waarin Audrey & Nick samen op huwelijksreis gaan na 15 jaar huwelijk. In het vliegtuig ontmoet Audrey een man die hen uitnodigt op de jacht van zijn oom. Eenmaal op de jacht beginnen de moorden. Audrey en Nick worden hierop verdacht aangezien zij geen familielid zijn. Of het hun lukt om hun onschuld te bewijzen zal je zelf achter moeten komen 😉 Een ding kan ik je beloven, het is een lachwekkend avontuur !

Genre is passend
Verhaal
Acteerwerk
Aanrader
Totaal
Gemiddelde

Wat vinden jullie van deze film ? Hebben jullie hem al gezien ?

Genre is passend
0
Verhaal
0
Acteerwerk
0
Aanrader
0
Totaal
0
Gemiddelde
 yasr-loader

Joanne

Hoihoi ! Ik ben Joanne. Opgegroeid in Woerden, maar woon nu met mijn lieve man Marcin in Heerewaarden, een klein dorpje in de buurt van Den Bosch. Op Inspirationnl.com vinden jullie een stukje van ons leven, inspiratie voor in de klas of op de kinderdagopvang en deel ik leuke werkjes, activiteiten en spellen.

5 thoughts on “Murder Mystery (2019)

  1. Ik heb hem gezien en vond hem echt superleuk. Zo’n typisch Agatha Christus achtige detective. Heb erg gelachen. En los daarvan vind ik Adam Sandler en Jennifer Aniston ook erg leuk.

Leave a Reply

en_USEnglish
%d bloggers like this: