);
Raw Lemonade Lidl
Drinks

Raw Lemonade van Mama Cariba

Heb jij de frisse Raw Lemonade van de Lidl al op ? Wat vond jij ervan ?Deze week heb ik 4 smaken Raw Lemonade geprobeerd. Deze Raw Lemonade was een themaproduct van de Lidl. (Alle themaproducten zijn maar een x aantal keer in het jaar te koop). Hieronder vind je mijn beleving van de Lemonades !

Citroen, zwarte bes en aloë vera

 

 


Bij deze Lemonade komt volgens mijn beleving vooral de zwarte bes smaak naar voren. De citroen en aloë vera smaak proef ik nauwelijks in het drankje. Als je van de smaak van zwarte bes houdt dan is dit drankje gemaakt voor jou ! Een heerlijk zoet drankje met een lichte zure tint.

 

Deze Lemonade smaak vind ik erg lekker, dus deze smaak krijgt een Go!

#Zoetzuur #Citroen #Zwartebes #Aloëvera


 

 

Appel, Vanille en Citroen

 

 

 

 

De appel- en citroensmaak zijn sterk aanwezig. Helaas vind ik dat de citroensmaak té sterk aanwezig is waardoor het drankje een té zure smaak krijgt. De vanille smaak is maar licht aanwezig naar mijn beleving. Zelf vind ik deze Lemonade wel oké om een keer te drinken, maar ik zou hem niet zo snel nog een keer kopen.

 

 

Deze smaak krijgt dus van mij een NO GO

 

 

#Zuur #Appel #Citroen #Vanille

Komkommer, Limoen en Munt

 

 

 

 

Eerst proef je de limoensmaak erg sterk en dan komt de komkommer met muntsmaak naar boven van “Joehoe, ik ben er ook nog”. Ik vind het een hele bijzondere, maar frisse smaak. Ik vind hem zo voor een keertje wel lekker maar ik zou hem niet zo snel nog een keer nemen. De andere flesjes kon ik achter elkaar leegdrinken, maar bij deze vond ik dat niet lekker.

 

 

Deze smaak heeft wat mij betreft dus NO GO…

 

 

#Fris #Komkommer #Limoen #Munt

Ananas, Citroen en Vlierbloesem

 

 

 

 

 

Persoonlijk vind ik deze erg lekker. De citroensmaak komt het meest naar voren, maar ook de ananas smaak is aanwezig. Twee smaken waar ik dol op ben, perfect. Doordat de ananas smaak en ook een lichte vlierbloesem smaak in het drankje zitten blijft de Lemonade toch lekker zoet ondanks de aanwezige citroensmaak. Love it !

 

 

Deze smaak Lemonade krijgt van mij dus een GO !

 

 

#Zoetzuur #Ananas #Citroen #Vlierbloesem

 

 


 

 

 

 

 

Nadat ik de smaken geprobeerd heb vond ik de smaken combinatie Citroen, zwarte bes en aloë vera het lekkerst. De smaken paste perfect bij elkaar. Ondanks dat ik de combinatie ananas, citroen en vlierbloesem erg lekker vond werd dit voor mij niet de winnende smaak.

Inhoud van de drankjes

De Raw Lemonade bevatte wel veel suikers. Per 100ml zat er dan ook zo’n 5gram per flesje in. Dit viel mij wel een soort tegen, omdat je verwacht dat hier weinig suikers in zouden zitten omdat het een fruit drankje is. Ik zou dit drankje dan ook meer als extraatje drinken en niet als een ‘gezond’ drankje tussendoor. Het aantal calorieën varieerde tussen de 35 en 45kc per 100ml. Dit viel mij in verhouding tot het aantal gram suiker dan weer mee.

 

 

Heb jij de frisse Raw Lemonade van de Lidl al op ? Wat vond jij ervan ?

Wat leuk dat je een kijkje op Inspirationnl.com neemt! Ik zal me eerst even voorstellen... Mijn naam is Joanne en ik ben 20 jaar. Ik hou van fashion, lifestyle en beauty. Deze dingen zal je dus veel tegenkomen op mijn blog! Op deze blog zal ik mij met van alles bezig houden. Fashion, Lifestyle, mijn leven met ups én ook de downs, lekkere recepten en nog veel meer… Op instagram vind je me onder de naam @inspiration_nl

38 Comments

 • Jouvence

  Voor mij is dit een nog onbekend merk. De combinatie van appel, vanille en citroen lijkt me inderdaad niet zo lekker. Ben wel benieuwd naar de smaken.

  • Joanne

   Het is een themamerk van Lidl zelf vandaar dat de naam niet heel bekend is. Zelf vond ik de zwarte bes variant toch echt het lekkerst. De appel vanille citroen was inderdaad niet zo bijzonder…

 • Deborah

  Ik heb deze smaakjes nog niet eerder voorbij zien komen bij de Lidl. Ken wel de normale “vitamine” waters van daar. Ik denk dat ik deze lekker laat voor wat ze zijn. De kleur vind ik bij sommige net iets te chemisch. Geef mij maar gewoon water met een schijfje citroen, komkommer en munt 🙂

 • Felice Veenman

  citroen is natuurlijk het makkelijkste smaakje en ook nog eens het sterkste smaakje, dus geen wonder dat je dat goed proeft! Ik vind de combi’s van smaken wel leuk en de moeite van het onthouden waard. Daar ik ook zonder siroop van de Lidl wat mee!

  • Joanne

   Ja inderdaad ! Normaal vind ik drankjes met citroensmaak wel lekker, maar bij het Appel, Vanille en Ctiroen drankje vond ik het toch net te sterk. Zeker de moeite waard. Zelf kan je natuurlijk de drankjes ook heel makkelijk maken !

 • Wanda

  Volgens mij zag ik ze in de folder staan. Op zich ben ik altijd wel nieuwsgierig naar zoiets maar op de een of andere manier denk ik ook dat er veel suikers in zitten of valt dat mee?

  • Joanne

   Herkenbaar, ik ben zelf ook altijd benieuwd hoe zulke dingen smaken. Vandaar dat ik het nu maar een keer geprobeerd heb. In het komkommer drankje zat bijvoorbeeld 5,3g suiker per 100ml. De calorieën waren tussen de 20-45kcal per 100 ml. Er zit dus wel redelijk wat in…

 • Amina

  Wat een leuk artikel en mooie flesjes! Bijzondere smaken ook. Ik ga dit onthouden, wil sowieso weer een keertje naar de Lidl, kom er nooit eigenlijk. Xxx

  • Joanne

   Dankjewel ! Ze zijn lekker vrolijk, hè?! Ze zijn zeker een keer de moeite waard om te proberen ! Goed plan, Lidl heeft altijd wel leuke en lekkere dingen liggen 🙂

 • Rory

  De laatste lijkt mij erg lekker omdat ik dol ben op vlierbloesem. Het is limonade zonder bubbels toch? Benieuwd hoeveel suiker er in zit. Eigenlijk drink ik zelf alleen maar water en af en toe spa rood (of water met bubbels, want ik koop eigenlijk niet vaak het merk Spa).

  • Joanne

   Deze vond ik zelf ook erg lekker ! Ja, in principe is het gewoon water met geperst fruit erin. Wel zit er een bepaalde siroop doorheen (voor de smaak neem ik aan).

   In het komkommer drankje zat bijvoorbeeld 5,3g suiker per 100ml. De calorieën waren tussen de 20-45kcal per 100 ml. Er zit dus wel redelijk wat in. Ik drink dit meer als ‘extraatje’. Natuurlijk kan je de smaken altijd zelf combineren zonder de siroop.

  • Joanne

   Zal ik er inderdaad even bij zetten ! Ik had wel in de reacties het al een keer vermeld, maar bedankt voor de tip 😉 In het komkommer drankje zat bijvoorbeeld 5,3g suiker per 100ml. De calorieën waren tussen de 20-45kcal per 100 ml. Er zit dus wel redelijk wat in. Ik drink dit meer als ‘extraatje’.

 • Frederique

  Volgens mij zou ik jouw no go met appel vanille en citroen wel lekker vinden – ik vind drinken op basis van citroen vaak heerlijk. Meestal drink ik gewoon water met citroensap en suiker, simpel en lekker.

  • Joanne

   Dankje ! Dat snap ik helemaal, gelukkig kan je deze smaken ook zelf mengen met water. Dan zit de siroop van de lidl er niet in. Scheelt al een hoop 🙂

 • Danielle

  Wij komen wekelijks bij de Lidl, maar heb deze helemaal gemist! Als ik ze er tegenkom ga ik ze alsnog eens proberen. Leuk altijd die themaproducten. Mijn favo themaproduct is black sesam ijs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

website security
en_USEnglish
nl_NLNederlands en_USEnglish
0

Your Cart