Eten & Drinken Tips & Tricks

Tartlet – Sondey

Tartlet - Sondey

Bij de Lidl lagen deze heerlijke Tartlets in de smaken aardbei, citroen en framboos. Natuurlijk moest ik ze proberen. Deze Tartlet producten zijn van een thema van de Lidl en hierdoor maar een aantal keer per jaar te verkrijgen.

Tartlet Strawberry – Aardbei

Tartlets Strawberry - Sondey
Tartlets Strawberry – Sondey

Ik vond de smaak van de topping erg lekker. Ik vond wel dat deze aardbeien smaak iets sterker aanwezig mocht zijn, want de koekbodem had een sterke smaak waardoor dit naar mijn mening niet voldoende naar voren kwam.

Tartlet Lemon – Citroen

Tartlets Lemon - Sondey
Tartlets Lemon – Sondey

De topping van deze Tartlets heeft een lekkere, sterke lemon smaak. In combinatie met de koekbodem smaakt dat erg lekker. Ik vind dat bij de sterke lemon smaak een zachte koeksmaak erg goed samen valt.

Tartlet Raspberry – Framboos

Tartlets Raspberry- Sondey
Tartlets Raspberry- Sondey

Bij deze smaak had van mij de rode frambozen topping een iets meer uitgesproken frambozensmaak mogen hebben. Als je mij zou zeggen dat het aardbei is zou ik het ook geloven. Ik vond deze tartlet niet heel bijzonder.

Lees ook over de alcoholvrije Lemonade, Piña Colada en Moijto.

[socialpoll id=”2567136″]

About Author

Wat leuk dat je een kijkje op Inspirationnl.com neemt! Ik zal me eerst even voorstellen... Mijn naam is Joanne en ik ben 22 jaar. Op deze blog zal ik mij met van alles bezig houden. Fashion, Lifestyle, mijn leven met ups én ook de downs, lekkere recepten en nog veel meer… Op instagram vind je me onder de naam @inspiration_nl

Leave a Reply

en_USEnglish
%d bloggers like this: