Wat leuk dat je een kijkje op Inspirationnl.com neemt ! Ik zal me even voorstellen…

Mijn naam is Joanne. Ik ben opgegroeid in Woerden, maar woon nu met mijn lieve man Marcin in Heerewaarden, een klein dorpje in de buurt van Den Bosch. Over hem zullen jullie vast nog veel vaker een blog lezen.

Hoe oud ben ik en wat heb ik bereikt ?

Ik ben 20 jaar en ben op dit moment fulltime aan het werk. Ik heb op de middelbare school een VMBO-T diploma behaald en heb daarna een MBO opleiding Onderwijsassistent gevolgd. Na een jaar te zijn gestart op het HBO Social Work heb ik er toch voor gekozen om te gaan werken en ben gestopt met de opleiding. Helaas toch niet mijn ding… Op dit moment werk ik als Assistent-Manager bij de Lidl.

Waarom deze blog ?

Inspiration_NL was op instagram altijd een inspiratiepagina. Een paar jaar geleden zijn twee vriendinnen van mij met dit account gestart. Toen ik erbij kwam, kwamen zij er al snel achter dat het eigenlijk te veel werk voor ze was. Vandaar dat ik de instagram Inspiration_NL van hen heb overgenomen. Maar na lang hier bezig te zijn geweest kwam ik erachter dat ik de andere bloggers en instagrammers niet bij kon houden. Ik kon mijzelf niet zijn met het account. Vandaar dat Inspiration_nl nu een nieuw jasje heeft.

Op deze blog zal ik mij met van alles bezig houden. Fashion, Reviews, Lifestyle, mijn leven met ups én ook de downs, onze bruiloft in juni 2019, lekkere recepten en nog veel meer…

Zoals je vast al vaak genoeg gelezen hebt kun je mij dus ook op instagram vinden als @inspiration_nl , maar ook op facebook is Inspiration NL te vinden !

Heb je nog vragen ? Let me know !

Ik hoop dat je mijn blog leuk zal vinden, I hope you will be inspired !

Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *