Tijdens onze rondreis in Amerika probeerden wij een aantal Fanta smaken. Altijd leuk om nieuwe smaken te leren kennen. In deze blog deel ik verschillende smaken die ik in de afgelopen maanden heb geprobeerd die we in Nederland konden vinden in verschillende winkels. De citroen smaak vond ik bij de Poolse winkel in Kerkdriel. En de andere smaken stonden bij Jouw marktplaats in Oss.

Fanta - Ananas
Fanta – Ananas

Fanta – Ananas

Lekkere smaak, lichte prik, goed aanwezige ananas smaak. Het kan niet anders dan dat dit drankje van het merk Fanta is.

Fanta – Druif

Deze Fanta is zonder prik, maar dat maakt hem niet minder lekker. De smaak doet mij echt denken aan druiven.

Fanta - Citroën
Fanta – Citroën

Fanta – Citroën

De citroen smaak is sterk aanwezig. Je moet die smaak ook echt wel lekker vinden, want je kan er niet omheen haha. Een lichte prik maakt deze smaak naar mijn mening perfect. Voor de echte citroen liefhebbers. Deze citroensmaak is lekker verfrissend.

Fanta - Aardbei
Fanta – Aardbei

Fanta – Aardbei

Oh my, deze is echt heel lekker. Hij doet mij denken aan onze roadtrip door de westkust van Amerika. Ergens in een klein winkeltje in Dead Valley kocht ik een grote liter fles en tijdens het rijden genoten wij van deze heerlijke smaak. Het is precies zoals je het verwacht; fris, zoet en vol van een aardbeiensmaak. 

Fanta - Berry
Fanta – Berry

Fanta – Blauwe bes

Om eerlijk te zijn vond ik deze niet heel bijzonder. Er was wel duidelijk een smaak van blauwe bes aanwezig, maar echt heel boeiend vond ik hem eerlijk gezegd niet. Vandaar dat dit ook mijn minst favoriete smaak is in vergelijking met de andere smaken.

Fanta - Green apple
Fanta – Green apple

Fanta – Green Apple

Je kent vast de groene appel lolly’s wel van Chupa chup. Deze smaak proeft precies naar deze lolly’s, maar dan met een kleine sparkel erin. Deze smaak is tot nu toe mijn favoriete Fanta smaakje.

Hebben jullie wel eens een andere Fanta smaak gehad dan de “normale” variant ?